• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim? ??

PudraSekeri_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
36
3
98
Muğla
Kızlar bişey danışmak istiyorum. Yaklaşık 1 haftadır bende kasık ağrısı sık sık idrara çıkma halsizlik ve hafiften bir göğüs hassasiyeti gibi durumlar vardı bugün adet olmam gerekiyordu şimdiye kadar gelen giden yok. Biraz önce test yaptım prodictor early testini ilk çizgi silik pembe ve dikey şekilde ikincisi de yatay şekilde ama çok silik çıktı ve bir süre sonra kayboldu. kafam karıştı yardım edin :KK43::KK17:

dikey ve yatay mı? bir bozukluk vardır o testte yeniden yap bence

Tekrar kan testi yaptırdım ilk yaptırdığım zaman 17 plan değer 1 hafta sonra sadece 33 e yükselmişti 2 gün sonra 44 oldu ertesi gün 70 e yükseldi. Doktorum bu saatten sonra kesinlikle normal gebelik olamayacağını söylemişti. Dış gebelik mi düşük mü olacağını takip edicez demişti. Acıbadem hastanesinde yaptırdım testleri 33 ve 44 çıkanları 44 olan testi telefonla öğrendik ama bana rakam söylemediler telefonda aksine düşüş olduğunu söylediler daha sonra internetten girip sonuçlara baktığım zaman 44 olduğunu öğrendim daha sonra ertesi gün başka bi yerde yaptırdığım testte 70 e yükseldiğini gördüm biri bana yardım edebilir mi kafam çok karıştı :/

Yazmayı unuttum kanamam var 3 gündür normal adet kanaması gibi doktorum normal olduğunu söyledi

canım seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik gibi duruyor ,bende bu ay yaşadım malesef , mutlaka kan değerlerine baktır 2 güne 1 , inşAllah bebişin seninledir ;)

Yazmayı unuttum kanamam var 3 gündür normal adet kanaması gibi doktorum normal olduğunu söyledi
Kimyasal gebelik gibi duruyor. Büyük ihtimalle kanamayla birlikte bebeğiniz düşüyor. Benimde başima gelmişti. Geçmiş olsun. Test yaptirmaya devam edin.

Back