21 yaşındayım erkek arkadaşımla Aralık ta ilişki yaşadık Ocak Şubat Mart adet dönemlerim aynı şekilde devam etti ancak bu süre içinde kilo almaya başladım Mart gibi mide yanması problemleri başladı midem sürekli yanıyor,yemeklerden önce ve yemeklerden 1-2 saat sonra.Mide problemidir diye dahiliye ye gittim ilaç tedavisi verdi ve diyet (çok kilolu biri değildim kilom 47 iken 49 oldu) maalesef uygulamadım.Nisan ın başından beri göğüslerimin bacaklarıma ve kollarıma oranla daha da büyüdüğünü hissediyorum.Bu arada mide yanmalarım devam ediyor ve son bir haftadır bulantım var.Çok fazla yemek yiyemiyor biraz yesem rahatsız oluyorum,kusuyorum.Bunun dışında şimdi adetime 6 gün var,göğüslerim şiş ve uçlarında ağrı var daha öncede adetten önce bunu yaşıyordum ancak bu sefer ağrı çok daha fazla,hamileyken de adet yaşanıyormuş bu nedenle korkuyorum.Aralık tan beri ilişki yaşamadık.Test alayım dedim ancak onlara da güven olmuyormuş,sizce özel bir hastaneye gidip kan testi yaptırayım mı,adetim yakın bir sıkıntı olur mu ve aileme haber gitsin istemiyorum mesaj olarak bilgilendirilirler mi?
Son düzenleyen: Moderatör: