- Konu Sahibi kayra_bebek
-
teşekkür ederim öncelikle... Yarın adet tarihim ama adet belirtisi pek hissetmiyorum yada bana öle geliyo. Saat başı tuvaletteyim acaba olmuşmu diye ama beyaz akıntı. Normalde benim akıntım olurdu adetime yakın dururdu ama şimdi tam tersi adet zannediyorum akıntı baya çok hemde. Bilmiyorum yarında olmazsam belki diyorum vardır. Dün gece kasıklarım sağımdan soluma dönerken bile acıdı- ağrıdı. Yemek yediğimde hareket ettiğimde battığını net hissediyorum. Ama dediğim gibi hakkımızda hayırlısı. Sendede böle miydi?
evet canım bende de böyleydi bu kasık ağrısı hala ara ara devam ediyor..
Akıntı bende de oldu adetime yakın benimde dururdu ama bu sefer durmadı devam etti
bak nasıl hissediyo biliyomusun insan bi doluluk hissediyosun karnının alt tarafında yemişsin yemişsin de şişmişsin gibiii
hatta göbeğin bırtlıyoooo ...
Sen aslında şu an kan tahlili versen bişey varsa çıkar biliyo musun
yükseliyo çünkü hcg hormonun hemen
inşallah hamilesindir..
adete bir hafta kala kanda çıkabiliyomu gitmekten korkuyorum teste negatif çıkıcak diye
evet canım çıkıyor
döllenmeden 1 hafta sonra hcg hormonu hemen yükselmeye başlıyor
hamile olmayan kadınlarda değer 0-5,3 arası sanırım
ama hamile lerde yüksek çıkıyorr
yani şu an kan versen bişey varsa çıkar
kendine stres yapma rahat olll
herşeyin hayırlısı allahtan
hayırlısıyla allahın izniyle inşallah hep böyle dua et gönlünü ferah tut arkadaşımmm
inşallah allahım gönlüne göre verecekk
senin adet tarihin ne zaman kiiçok teşekkür ederim. Güzel allahım herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin. Biraz daha sabredip cuma yada cumartesi tahlile gidicem allahım inşallah hayırlısını verir hakkımızda gerçi nasıl beklicem bi kaç gün daha bilemiyorum :)
evet canım bende de böyleydi bu kasık ağrısı hala ara ara devam ediyor..
Akıntı bende de oldu adetime yakın benimde dururdu ama bu sefer durmadı devam etti
bak nasıl hissediyo biliyomusun insan bi doluluk hissediyosun karnının alt tarafında yemişsin yemişsin de şişmişsin gibiii
hatta göbeğin bırtlıyoooo ...
Sen aslında şu an kan tahlili versen bişey varsa çıkar biliyo musun
yükseliyo çünkü hcg hormonun hemen
inşallah hamilesindir..
bakalım canımcım yarın adetimin günü inş. Gelmezde hamileyimdir hayırlısıyla...
bende yeni üyeyim 18 aylık evliyiz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyoruz bdun adet gunumdu ama şubat 28 çektiği içi daha 2-3 gün adetime var adet belirtilerim var ama hamilelik belirtileride aynı olduğu çin hani diyorum belkı bukez olmuştur.....ama hiç zannetmiyorum. offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?