hamile miyim:)

evet canım bende de böyleydi bu kasık ağrısı hala ara ara devam ediyor..
Akıntı bende de oldu adetime yakın benimde dururdu ama bu sefer durmadı devam etti
bak nasıl hissediyo biliyomusun insan bi doluluk hissediyosun karnının alt tarafında yemişsin yemişsin de şişmişsin gibiii
hatta göbeğin bırtlıyoooo ...
Sen aslında şu an kan tahlili versen bişey varsa çıkar biliyo musun
yükseliyo çünkü hcg hormonun hemen
inşallah hamilesindir..

arkadaşlar selam bende günlerdir kafayı yicem stres değil ama merak. denemede bu üçüncü ayımız. bu ay diğerlerinden farklı olarak akıntım fazla dün de akıntım kahverengüydi kasıklarımda agrı ve karnımda söylenen gibi gerilme var gebelik testi negatif ama ovülasyon testlerim tam on gündür pozitif kafam karıştı. adetime daha bir hafta var hamile olma olasılığım varmıdır

adete bir hafta kala kanda çıkabiliyomu gitmekten korkuyorum teste negatif çıkıcak diye

adete bir hafta kala kanda çıkabiliyomu gitmekten korkuyorum teste negatif çıkıcak diye

evet canım çıkıyor
döllenmeden 1 hafta sonra hcg hormonu hemen yükselmeye başlıyor
hamile olmayan kadınlarda değer 0-5,3 arası sanırım
ama hamile lerde yüksek çıkıyorr
yani şu an kan versen bişey varsa çıkar

kendine stres yapma rahat olll
herşeyin hayırlısı allahtan
hayırlısıyla allahın izniyle inşallah hep böyle dua et gönlünü ferah tut arkadaşımmm
inşallah allahım gönlüne göre verecekk

kendine stres yapma rahat olll
herşeyin hayırlısı allahtan
hayırlısıyla allahın izniyle inşallah hep böyle dua et gönlünü ferah tut arkadaşımmm
inşallah allahım gönlüne göre verecekk

çok teşekkür ederim. güzel allahım herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin. biraz daha sabredip cuma yada cumartesi tahlile gidicem Allahım inşallah hayırlısını verir hakkımızda gerçi nasıl beklicem bi kaç gün daha bilemiyorum :)

senin adet tarihin ne zaman kii

bakalım canımcım yarın adetimin günü inş. gelmezde hamileyimdir hayırlısıyla...

Bence de adetin gecikince test yapmalısın hüsrana uğramanı istemem..
Benim 4 gün geçti ama test yapmadım korkuyorum..

bende yeni üyeyim 18 aylık evliyiz yaklaşık 5-6 aydır korunmuyoruz bdun adet gunumdu ama şubat 28 çektiği içi daha 2-3 gün adetime var adet belirtilerim var ama hamilelik belirtileride aynı olduğu çin hani diyorum belkı bukez olmuştur.....ama hiç zannetmiyorum. offff

Hoşgeldin cnm.. Bende seninle aynı durumdayım... Bende 6 aydır falan korunmuyorum ve pazar günü adet günüm yani 3 gün var. Kasıklarım falan ağrıyor ama adetmi olucam hamilemiyim bilmiyorum =( Test yapsam çıkarmı acaba diye düşünüp duruyorum bugün. çok zor bi durum allah yardımcımız olsun

merhaba ben uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum.. 2 yıla yakındır korunuyorduk.. 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım... BAT 01/04/2013..3 adet dönemi geçti .. belimde ağrı başladı bugün.. ara ara yumurtalıklarımda ağrı oluyor.. ve o bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı da mevcut.. gerçi daha var ama sizlerin yazdıklarını okurken acaba mı dedim ?? yoksa çok mu erken..

selam kızlar kafam karıştı son adet tarihim 16 şubattı ne gelen var ne giden 19 unda kanda beta hcg yaptırdım 1,0 çıktı negatif bugün 22 si oldu kadın doğum uzmanına gittim rahim duvarın kalınlaşmış adet olmadığın için dedi adet söktürücü verdi,ama bende hiç adet belirtisi yok göğüslerim inanılmaz sızlıyo sizce bekliyimmi yoksa adet söktürücü ilacı içiyimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…