hamile miyim:)

kayra_bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
751
0
26
Bursa
merabalar ben yeni üye oldum ama yaklaşık 1 aydır takip ediyorum adetime 2 gün var ama 1 haftadır kasıklarımda sızı var bazen sağ kasığım bazen sol kasığım, göğüslerimde hassaslık var ama uç bölgelerde değil dokunduğumda acıyo acaba hamile miyim test falan yapmadım henüz yapsam çıkar mı. lütfen cevap yazın

bunu anlamanın en iyi yolu eczaneden 3 lira karşılıgında test alman yarım saate kadar açılır eczaneler

Sabretmek zor biliyorum ama bence günün geçsin öyle yaparsan şimdi gebelik varsada çıkma ihtimali düşük.Yoksada erken yapıp üzülme adetin en az 2 gün gecikirse yaparsın sonuç negatif bile olsa adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarlarsaın.Allah gönlüne göre versin.

teşekkür ederim canım artık günleri bitiremiyorum böle patlayacak gibiyim hemen geçsin günler istiyorum ama bilmiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inş. hani burda okuduğum belirtilerin bazıları da bende olunca acaba dedim olabilir mi :)))

Normalde bu belirtileri yaşamıyorsan ilkse belirtilerin istersen al bir test yapa ama dediğim gibi erken olduğu için varsada çıkmayabilir testte.İnşallah Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Bende 4 yıla yakın bekledim bebeğim olması için gerçekten zor biliyorum.Ama umudunu asla yitirme dua et rabbim elbet sanada nasip edecektir sadece doğru zamanı bekliyor meleğin gelmek için.

hayırlısı diyelim o zaman test yapmıyorum varsa zaten bebeğim günüm geçer zaten 2 gün daha bekleyelim bakalım sabır rabbim diyelim... sana gerçekten çok teşekkür ederim:)

hayırlısı diyelim o zaman test yapmıyorum varsa zaten bebeğim günüm geçer zaten 2 gün daha bekleyelim bakalım sabır rabbim diyelim... sana gerçekten çok teşekkür ederim:)

Evet hayırlısı olsun Allah Gönlündekini hakkında hayırlı kılsın.İnşallah adetin gecikir ve 9 ay gelmez

Günaydın canımm, biliyorum beklemek çok zor ama bence adetin geçene kadar bekle.Test yapıp negatif çıktığında daha büyük hayal kırıklığı oluyor.Ben 3 yıla yakın süredir uğraşıyorum biliyorum işimiz çok zor ama sakın stres yapma en büyük düşmanımız o !!! söylemesi çok kolay biliyorum ama kafaya takmamaya çalış....umarım içinde bir yerlerde oturuyordur minik :))

inşallah diyelim canım ama seninde dediğin gibi beklemek o kadar zorki en küçük belirtiyi bile acaba adet mi oldum diye kontrol ediyorum stres değilde merak sabırsızlık diyelim bide bu ay baya belirti oldu belki psikolojik bilmiyorum en iyisi beklemek dediğin gibi nasıl olacaksa artık

doktorların ortaya koyduğu herhangi bir sorun var mı peki sende ....mesela benim yumurtalarım çatlamıyor ( sanırım bu ay çözdüm onu ama bilemiyorum bekliyorum ne olup olmadığını anlamak için 10 -15 gün daha beklicem...kesinlikle haklısın deliricem ama kendini şöyle rahatlat...ben elimden geleni yapıyorum ona sahip olmak için yine de olmuyorsa vardır bir hikmeti ...ben yıllarca öyle düşündüm bişey yaşayacağım ben onu atlatmam gerekiyor ki yaradan bana şu an bebek vermiyor diye umudunu asla kaybetme !! benim halam 10 yıl mücadele etti biliyormusun bazen en olmadık bir zamanda gelir diye düşünüyorum :))

haa belirtilere gelince bende bir kaç gündür allah adet oldum diye koşuyorum tuvalete sadece bir akıntı sevinim mi üzüleyimmi bilmiyorum :))

Son düzenleme:
aynen bende aynı adetime 2 gün var adet oldum zannediyorum bi gidiyorum beyaz bi akıntı normalde adetim yaklaştığında akıntım dururdu benim biraz öncede test yaptım eczaneden negatif çıktı gerçi herkeste çıkmıyomuş ama genede umut bakalım 2 gün kaldı hayırlısı diyelim son bir gündürde göğüslerimdeki hassasiyet gitti galba adet olucam ne bileyim anlamadım :))

sen benden cesursun yine test yapabilmişsin ben cesaret de edemem ....uzun süredir mi uğraşıyorsun bebek için ??

senin ve bebeğin için hayırlısı olsun dilerim gönlünden geçen olsun ama günün geçmeden sağlıklı sonuç vermez biraz sabır canım

bebeğiniz benim doğum tarihimde doğucakmıs allah nasip ederse ismini ne koyacaksınız merak ettim:) rabbim gönlümüze göre verir inş. hayırlı günler dilerim

yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum biliyorum kısa bir süreç ama insanoğluyuz sabırsızız istiyoruzki hemen olsun :) bügun gene kasıklarım ağrıyo gece daha çok ağrıdı ğöğüslerimde acıyo yarın adet günüm bakalım hayırlısı inş olmam:)

Konuyu açan arkadaşım ve herkese merhaba
inşallah allah gönlüne göre versin
bende seninki gibi belirtiler yaşamıştım
şu an 5 haftalık hamileyim
kasıklarıma ağrılar girmişti ve akıntımda artış olmuştu
adetime 3 gün kala test yaptım kendim negatif çıktı
2 gün kala yaptım 2. çizgi silik çıktı
1 gün kala yaptım 2. çizgi biraz daha belirgindi...
Kan testi yaptırdık sonra ilk değer 374 idi
ertesi gün 500 lere yükseldi
doktora gittim keseyi gördük
diyeceğim şuki negatif çıkan testler moralini bozmasın belki geç döllenme olmuştur
bir arkadaşım adeti gecikmesinin üzerine bir hafta sonra test yaptı ama çıkmamıştııııı ve şu an 3 aylık hamile
hiç stres yapma kendine inşallah hamilesindir canım
soracağın birşeyler olursa belirti falan yardımcı olurum bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü..

teşekkür ederim öncelikle... yarın adet tarihim ama adet belirtisi pek hissetmiyorum yada bana öle geliyo. saat başı tuvaletteyim acaba olmuşmu diye ama beyaz akıntı. normalde benim akıntım olurdu adetime yakın dururdu ama şimdi tam tersi adet zannediyorum akıntı baya çok hemde. bilmiyorum yarında olmazsam belki diyorum vardır. dün gece kasıklarım sağımdan soluma dönerken bile acıdı- ağrıdı. yemek yediğimde hareket ettiğimde battığını net hissediyorum. ama dediğim gibi hakkımızda hayırlısı. sendede böle miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…