- Konu Sahibi kayra_bebek
-
teşekkür ederim canım artık günleri bitiremiyorum böle patlayacak gibiyim hemen geçsin günler istiyorum ama bilmiyorum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inş. hani burda okuduğum belirtilerin bazıları da bende olunca acaba dedim olabilir mi :)))
hayırlısı diyelim o zaman test yapmıyorum varsa zaten bebeğim günüm geçer zaten 2 gün daha bekleyelim bakalım sabır rabbim diyelim... sana gerçekten çok teşekkür ederim:)
merabalar ben yeni üye oldum ama yaklaşık 1 aydır takip ediyorum adetime 2 gün var ama 1 haftadır kasıklarımda sızı var bazen sağ kasığım bazen sol kasığım, göğüslerimde hassaslık var ama uç bölgelerde değil dokunduğumda acıyo acaba hamile miyim test falan yapmadım henüz yapsam çıkar mı. lütfen cevap yazın
inşallah diyelim canım ama seninde dediğin gibi beklemek o kadar zorki en küçük belirtiyi bile acaba adet mi oldum diye kontrol ediyorum stres değilde merak sabırsızlık diyelim bide bu ay baya belirti oldu belki psikolojik bilmiyorum en iyisi beklemek dediğin gibi nasıl olacaksa artık
aynen bende aynı adetime 2 gün var adet oldum zannediyorum bi gidiyorum beyaz bi akıntı normalde adetim yaklaştığında akıntım dururdu benim biraz öncede test yaptım eczaneden negatif çıktı gerçi herkeste çıkmıyomuş ama genede umut bakalım 2 gün kaldı hayırlısı diyelim son bir gündürde göğüslerimdeki hassasiyet gitti galba adet olucam ne bileyim anlamadım :))
Sabretmek zor biliyorum ama bence günün geçsin öyle yaparsan şimdi gebelik varsada çıkma ihtimali düşük.Yoksada erken yapıp üzülme adetin en az 2 gün gecikirse yaparsın sonuç negatif bile olsa adet olmazsan birkaç gün sonra tekrarlarsaın.Allah gönlüne göre versin.
bebeğiniz benim doğum tarihimde doğucakmıs allah nasip ederse ismini ne koyacaksınız merak ettim:) rabbim gönlümüze göre verir inş. hayırlı günler dilerim
Konuyu açan arkadaşım ve herkese merhaba
inşallah allah gönlüne göre versin
bende seninki gibi belirtiler yaşamıştım
şu an 5 haftalık hamileyim
kasıklarıma ağrılar girmişti ve akıntımda artış olmuştu
adetime 3 gün kala test yaptım kendim negatif çıktı
2 gün kala yaptım 2. çizgi silik çıktı
1 gün kala yaptım 2. çizgi biraz daha belirgindi...
Kan testi yaptırdık sonra ilk değer 374 idi
ertesi gün 500 lere yükseldi
doktora gittim keseyi gördük
diyeceğim şuki negatif çıkan testler moralini bozmasın belki geç döllenme olmuştur
bir arkadaşım adeti gecikmesinin üzerine bir hafta sonra test yaptı ama çıkmamıştııııı ve şu an 3 aylık hamile
hiç stres yapma kendine inşallah hamilesindir canım
soracağın birşeyler olursa belirti falan yardımcı olurum bende aynı şeyleri yaşıyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?