- Konu Sahibi merve_seda
-
yok olmuyodu canım hep gününde gelirdi bu ay böyle oldu. korkma canım ya hayırlısı neyse o olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah. test sonucunu benle paylaşırsan sevinirim.
bende bugun adet oldum o yüzden çok üzgünüm
Merve cim dün kan testi yaptırdım negatif çıktı..ama hala adet olmadım :S
aaa neden olmadın ki biraz daha beklegelmezse bida yaptr canım ya :/ ben testi alamadım daha alınca yapıcam bakalım merakla bekliyorum
Neden bilmiyorum bu sefer devlete gidicem yarın 10 gün olacak hiç böle olmamıştım adet olacakmışım gibi belirti var tam oldum diyorum sarı akıntı geliyor...geç de hamile kalına biliyormuş yani misal 14 de beraber oldun 15 de hamile kaldıysan 10 günden sonra gebelik kana karışıyormuş uzman tv de izlemiştim acaba bende adetime yakın mı kaldım da çıkmadı bilmiyorum..yarın n var n yok anlıycaz bişey yoksa da söktürü kullanıcam artık :S
biraz daha beklede yaptır bakalım neçıkacak inşallah hamilesindir canım. Ben değilim kanamam geldi bugün...
benmde 1 haftalık bi gecikme sonucunda kanama geldi
artık doktoora gtme zmanı geldi doktora gitmeden halletmek istedik ama nasip değilmiş :2:
biraz daha beklede yaptır bakalım neçıkacak inşallah hamilesindir canım. Ben değilim kanamam geldi bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?