- Konu Sahibi merve_seda
-
Benim de 6 gün geçti... 3 gün önce test yaptım negatif az önce gene yaptım sonuç değişmedigeçen kış düşük yaptım o geçikmem de 5 inci gün test de çıkmıştı.4-5 aydırda regli günlerim 4-5 gün geçikiyor buda sanırım psikolojimi bozdu her gecikmede acaba diyip test yapıyorum ama sonuç hayal kırıklığı
6 gün az değil hemmen bi test al yap bence. Bendede göğüs ağrısı falan olmamıştı. Öyle sabahı falan beklemene gerek yok test için ben öğleden sonra yapmıştım yinede pozitifti...
üzüldüm canım yapsikolojik olarakta gecikiyo olabilir olsun Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda bir bebek verir inşallah. sen sadece sabırlı ol ve dua et.
zaten hep dua ediyorm hakkımızsa hayırısı neyse o olsun verende ALLAH alanda inş Rabbim bizede sağlıklı hayırlı bir evlad nasip eder
regli olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor sırt ağrım da ara ara mide yanmalarımla ve göğüslerimde hassaslık var acaba diyorum ama eğer yarına kadar hala olmazsam kan tahlili yaptıracağım..sen test yaptın mı merve ?
yok olmuyodu canım hep gününde gelirdi bu ay böyle oldu. korkma canım ya hayırlısı neyse o olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallah. test sonucunu benle paylaşırsan sevinirim.
ayyy iyice heyecanlandım
ayyy iyice heyecanlandım
daha yapamadım canım testi ya dışarda çok kar var çıkamıyorum test almayaçatlıyom meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?