How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

hamile miyim ?

bndglm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
15
0
16
Adıyaman
adetime daha çok var ama hissettiğim bazı şeyler var. Karnım sürekli guruldayıp duruyor karnımın içinde dolaşan bir gaz var sanki. Kasıklarım ara ara çok hafif olmak üzere kramplar giriyor. Midem bulanmıyor ama sanki bulanacakmış gibi boğazımda bir şey bekliyormuş gibi geliyor. Bide ayaklarımda bir üşüme başladı bu ağustos ayında biraz tuhaf geliyor. Biliyorum çok ilkel ama geri çekme yöntemi ile korunuyoruz sizce bir hamilelik söz konusu olabilir mi ?

canım inşallah hamilesindir ama benim tavsiyem kendini çok kaptırma. ben her ay midem bulanıyordu başım dönüyordu bir çok belirti yaşıyordum. Bu ay kesin hamileyim diyordum ama hep sonu hüsranla bitiyordu. Biliyorum çok zor zamanlar bu zamanlar eğer bebek istiyorsan ve bekliyorsan.Beklemek çok zor ama kendini çok kaptırma. Gerçi banada herkes kendini kaptırma diyordu ama olmuyor yani. İnsan çok isteyince.. Umarım eğer istiyorsan hamile kalmayı hamilesindir inşallah..Hakkında hayırlısı olsun..

Aslında pek istediğim söylenemez biraz daha beklemekte yarar görüyorum canım ama yine de iyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim inşallah sana da hayırlı bir evlat nasip eder.

adetime daha çok var ama hissettiğim bazı şeyler var. Karnım sürekli guruldayıp duruyor karnımın içinde dolaşan bir gaz var sanki. Kasıklarım ara ara çok hafif olmak üzere kramplar giriyor. Midem bulanmıyor ama sanki bulanacakmış gibi boğazımda bir şey bekliyormuş gibi geliyor. Bide ayaklarımda bir üşüme başladı bu ağustos ayında biraz tuhaf geliyor. Biliyorum çok ilkel ama geri çekme yöntemi ile korunuyoruz sizce bir hamilelik söz konusu olabilir mi ?

hamilelik belirtileri genelde adetin geçtikten sonra meydana çıkıyor ve adet belirtileriyle hemen hemen aynı oluyor ama eğer bir bebek düşünüyorsan inşallah hamilesindir

benimde karnımın sol tarafı ağrıo gibi belirtimi kistmi kafam karıştı okuyunca yazıyım dedimm bakalım adetten sonra belli olcak artıkınnn :)

benimde karnımın sol tarafı ağrıo gibi belirtimi kistmi kafam karıştı okuyunca yazıyım dedimm bakalım adetten sonra belli olcak artıkınnn :)

benimde solda ağrı var.. ama yumurta takibi taptırmıştım.. soldaki yumurtalar büyümüş.. ondan ağrıyordur.. çatlama zamanı..

Back