- Konu Sahibi nalanbilek
-
sizin gıbı ınsanlar var oldugu surece bızım gencler zor akıllanır ne dıyeyım..
hıc kısenın hayatı benı ılgılendırmez bır konu acıldı bende fıkrımı soyledım konu sahıbının yaptıgı ayıp olmuyorda bizim yazdıklarımızmı bazılarının gucune gıdıyor anlamıyorum..
sevgılı konusuna gelınce kardeşim ben demedım kımsenın sevgılısı olmaz yada sevgılısıyle el ele en fazla opuşmeye bışey dıyıemem ama gıdıbte goz gore gore kendını ateş atmak sonrada aman allahım ben naptı burda gelıb luzumsuz konular acmanın da anlamı yokkk yani !!!!!
ben kendı adıma soyleyım de ıcın rahat olsun benem ılk sevgılım eşim oldu ve cok sukur ılışgıyede evledıkden sonra gırdık yanı
eleştiri 2 türlüdür canım.
biz burda onun bilinçsiz bi şekilde hamile kalıp, korkmasına eleştiri yapıyoruz.
madem hamilelikten korkuyor neden o zaman sevişmeyi göze alıyor?
sevişmeyi göze alıyosa bekar bi insan -ki hamile olmaktan korkarak- ya önlemini alacak, ya da korkusuna bi son verecek.
akılsız başın cezasını ayaklar çeker.sonra hastane hastane dolaşır.
başka kişilerin masum olup olmaması söz konusu değil.
burdaki konu başka.
kan testi yaptıramam ki babamın üstünde hala sağlık sigortam ve bir şekilde haberleri olursa öldürürler beni . bugün denicem idrar testini inş yoktur birşey çok korkuyorum
Kadınların kaderi bu herhalde.
Her adet oldugumuda bende seviniyirum resmen hamile
değilim diye.
Zaten hep biz kadınlar korkuyor.
içine boşalmadan ya da vajina üzerine boşalma olmadan da hamile kalabilirsin.hatta bu oran %99..
ben vajinismusum ve şu an gebeyim mesela,zevk suyundaki bir sperm kaçmş içime işte
o yüzden dikkat et bir daha.
siz de kötü eleştri yapmayın ya,laf lazım size de he??
sorucak tabi,hem sizin masum masum yaşadığınız ya da evlendiğiniz ne malum?
tüm bilmiş bilmiş konuşanlara sesleniyorum
Bende bekaretimi kaybetmeden hamile kalmıştım.
Siz, hamile değilsiniz bence. Çok sıkıntı yaratmayın ama önleminizi sıkı alın artık.
içine boşalmadan ya da vajina üzerine boşalma olmadan da hamile kalabilirsin.hatta bu oran %99..
ben vajinismusum ve şu an gebeyim mesela,zevk suyundaki bir sperm kaçmş içime işte
% 5 lik bir olay ve bnde bu % 5 in içindeyim iştehadi yaaa muhteşem bir şey, mucize vallahi. gözün aydın süper süper.
Afedersiniz ama siz cinselliğimi yaşıyacağım dediğinizde aileniz yokmuydu şimdi birden mi çıktı ortaya ? Madem bu kadar korkuyorsun ailenden böyle sağlam bir karar verdin sonuçlarına da katlanacaksın arkasında da duracaksın inşallah değilsindir hayır bebişin günahından ziyade kendi sağlığında tehlikeye giriyor. Bundan sonra korunarak ilişkiye girersiniz. Öyle töğbe deme şuan panikle diyorsun. Hastayım ben böyle insanlara herşeyi yaşarım diyor sonra aaa ailem var benim sonum olur aaa toplum böyle aaa erkek milleti ben gidip diktireyim biz böyle oldukça bu ülkede kadın et parçasından öteye gidemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?