cnm ben bir hafta varken yaptıgımda silik çıkmıştı ondan sonraki günlerde 2 kez daha yaptım yine silikti..burayada yazmıştım hemde..hatırlarsan..dünkü yaptıklarım niye öyle cıktı anlamadım ben
Canım her testin hassasiyeti değişiyor.Ben adetimden 8 gün sonra yaptım silik çıktı düşün:)) Ama eğer sabredemiyorsan en iyisi kan testi.Allahım inşallah nasip etsin sanada
ya hastanın durumuna baglı vajınal ults. bakılıp bakılmaması. örnegın benim doktorum bana hıc bakmadı cunku ılk hamileliğim de bazı sorunlar yasasım ve bana esınle ılıskıye gırıyosun bırde ben darbelemeyım dedi ve hıc bakmadı sunadada plasentam aşağıda kanama olasılıgı var o nedenle vajınal ults. bakmıyor. yani bu işin prof olmakla alakası yok biraz doktorların ve kısılerın secımı herkes vajınal ults. da rahat olamıyor. hamılelıkte en rısklı donem hamılelıgın bası bence rıske atıp olacagına varır dıyerek vajınal bakılması gereksız. adet gecıkmesınden yaklasık 10 gun sonra karından bakıldıgında da kese gozukuyor zaten ayrıca. kesenın olustugu yerden de dış gebelik olup olmadıgı anlasılabılıyor.
Canım, benim adetimin günü geçmişti ama her gün 1-2 damla kanamam oluyodu.Hatta adet olacağım diye test bile yapmamıştım.Baktım bi türlü kanama şiddetlenmiyor, adet günümden 8 gün test yaptım hamileyim.Hemen doktoro gittim.Hep düşecek gözüyle baktılar.Tam 5 ayrı doktoro gittim.Karından bakanların hiçbiri kanamanın yerini ve neden olduğunu tespit edemedi.Vajinal ultrasonda belli oldu.Ve benim 1 ay kanamam durmadı en riskli gruptaydım yani:)) Zaten ilk 3 ayda plesanda mm ve bikaç cm oluyor.Bu arada vajinal ultrasonda kimse rahat olamaz canım; bende rahat olduğum için değil bebeğim ve benim sağlığı için tercih ettim zaten:)) Bu konuda birçok doktorun yazısı var ve tüm adı sanı belli doktorlar bu konuda hemfikir.Eğer herkese göre değişseydi; herkese göre değişir derlerdi.Ben kendi fikirlerimi paylaşmadım burda.İnternette bile ufak bir araştırmayla yazdıklarıma dayanak bulabilirsin.Benide sağdan soldan çok tedirgin ettiler.Sakın baktırma zaten kanaman var kesin düşer dediler.Özellikle etrafdaki yaşlılar bu konuda oldukça bilgililer:)) Ben bu konuda çok korku yaşadığım için konuyla ilgili çok yazı okudum.İyi bir doktor bulmak için günlerce araştırdım.Riskli gebelikler hakkında birçok kitap yazan ve yurtdışında eğitim almış bir prof buldum.Bu güne kadar kaç doğuma girmiş, ne ameliyatlar yapmış hepsini araştırdım.Ayrıca emin ol bir profla normal bir dr nin tecrübesi ve bilgisi asla bir değil.Ben sadece kendi araştırdıklarımı aktarmak istedim.Tabi ki bu tercih meselesidir.Zaten soruyolar eğer sen istemezsen yapacak bişey yok zaten.Ama kimse de bunu sevdiği için tercih etmiyo.Hepinize sevgiler
Canım, benim adetimin günü geçmişti ama her gün 1-2 damla kanamam oluyodu.Hatta adet olacağım diye test bile yapmamıştım.Baktım bi türlü kanama şiddetlenmiyor, adet günümden 8 gün test yaptım hamileyim.Hemen doktoro gittim.Hep düşecek gözüyle baktılar.Tam 5 ayrı doktoro gittim.Karından bakanların hiçbiri kanamanın yerini ve neden olduğunu tespit edemedi.Vajinal ultrasonda belli oldu.Ve benim 1 ay kanamam durmadı en riskli gruptaydım yani:)) Zaten ilk 3 ayda plesanda mm ve bikaç cm oluyor.Bu arada vajinal ultrasonda kimse rahat olamaz canım; bende rahat olduğum için değil bebeğim ve benim sağlığı için tercih ettim zaten:)) Bu konuda birçok doktorun yazısı var ve tüm adı sanı belli doktorlar bu konuda hemfikir.Eğer herkese göre değişseydi; herkese göre değişir derlerdi.Ben kendi fikirlerimi paylaşmadım burda.İnternette bile ufak bir araştırmayla yazdıklarıma dayanak bulabilirsin.Benide sağdan soldan çok tedirgin ettiler.Sakın baktırma zaten kanaman var kesin düşer dediler.Özellikle etrafdaki yaşlılar bu konuda oldukça bilgililer:)) Ben bu konuda çok korku yaşadığım için konuyla ilgili çok yazı okudum.İyi bir doktor bulmak için günlerce araştırdım.Riskli gebelikler hakkında birçok kitap yazan ve yurtdışında eğitim almış bir prof buldum.Bu güne kadar kaç doğuma girmiş, ne ameliyatlar yapmış hepsini araştırdım.Ayrıca emin ol bir profla normal bir dr nin tecrübesi ve bilgisi asla bir değil.Ben sadece kendi araştırdıklarımı aktarmak istedim.Tabi ki bu tercih meselesidir.Zaten soruyolar eğer sen istemezsen yapacak bişey yok zaten.Ama kimse de bunu sevdiği için tercih etmiyo.Hepinize sevgiler
tşkler cnm açıklamada bulunduğun için elbette kimse isteyerek yapmaz =)) cuma gününe randevu alındı yarın tam 5 haftalık dr söyledi gidecegimiz dr da bashekim yardımcısı bir cok kısının tavsıyesı üzerine gidecez bakalım neler olacak daha var gerci ama geldiğimiz zaman mutlaka yazarım ben =)
tşkler cnm açıklamada bulunduğun için elbette kimse isteyerek yapmaz =)) cuma gününe randevu alındı yarın tam 5 haftalık dr söyledi gidecegimiz dr da bashekim yardımcısı bir cok kısının tavsıyesı üzerine gidecez bakalım neler olacak daha var gerci ama geldiğimiz zaman mutlaka yazarım ben =)
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım.Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım.Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
tşkler cnm benim AMİN aynı şekilde sende bebişine ve kendine iyi bak =)
Merhaba arkadaşlar dün 2 tane idrar testi aldım eczaneden dün akşam bi tanesini yaptım iki çizginin bi tanesi silik bir taneside net belirgin çıktı günüm geçmedi 3 şubatta regl olmam lazım 3 günüm var ama hiç bir zaman gününde olmam ben her ay hep bir hafta önce olurum. bugün sabah aç karnına diğer testide yaptım oda silik çıktı dünki gibi çok merak ediyorum hamilemiyim sizce???
Kan tahlili falan yaptırdın mııı neler oldu anlattt:):44:
Merhabalar, bende en son 31 aralıkta regl oldum ve bu ay hala olmadım ocak 19 da geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk bebek istemyorduk çünkü daha çok yeniyiz. dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı adet günümde baya geçmişti yani doğruluk oranı nedir bilemiyorum , adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor ve adette olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var başka da bir belirti yok çok stres yaptım ondan desem ama çok fazla geçti . Tarlusal aldım 2. günü kullanıyorum işte ... sizce nedir lütfen yardım edin teşekkürler
çok merak ettim KARFİLLA hamılemısınn...
arkadşlar merhaba birşey öğrenmek istiyorum 24 gnde bir adet görüyorum son tarihlerim kasım 26 aralık 19 ocak 13 hesaplamalarda 6 subat gösteriyor ama henüz adet olmadım tabi ben beklemeyi tercih edeceğim bir kaç gün daha ancak sırtımda sol at kısımda kasılma tarzı ağrı var ve adet belirtisi gibi belirtiler taşıyorum vajinusmus sayfasında daha çok zaman geçiriyorum çünkü tam olarak bu hastalığa sahip olmasam da benimde hala çekimserliklerim söz konusu yeni evliyim ...şimdi bu durum biraz kafamı karıştırdı açıkçası adet dönemi hesaplamalarına göre gecikmiş mi sizce ?
stersstende bazen gecıkmeler olabılıyor ama negatıf e guvenme pek yarın sabah ıdararıyla bır tekrarla yıne negatıf cıkarsa kadın dogumcuga gıt hem senı kontorl eder emın olursun gerekırsede adet olman ıcın sana gereklı hapı verır. ama kendı basına ılac alıp içme!!
Canım adetin geçikmiş sayılır... Şimdi istersen bekleyebilir, istersen de test yapabilirsin. Bana kalırsa test yap çünkü insan hamile miyim değil myim derken de reglini geciktirebiliyor. Psikolojikman yanii. Ben de dün yaptım testimi pozitif çıktı. Bugün ise kan sonucumu bekliyorum. Ona göre kesin olacak benim. Bakalım sen hamiş misin :S
Canım adetin geçikmiş sayılır... Şimdi istersen bekleyebilir, istersen de test yapabilirsin. Bana kalırsa test yap çünkü insan hamile miyim değil myim derken de reglini geciktirebiliyor. Psikolojikman yanii. Ben de dün yaptım testimi pozitif çıktı. Bugün ise kan sonucumu bekliyorum. Ona göre kesin olacak benim. Bakalım sen hamiş misin :S
Bu arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , sağlıklı sorunlu kolay doğumlu süreçler geçir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?