Hamile miyim?

Canım her testin hassasiyeti değişiyor.Ben adetimden 8 gün sonra yaptım silik çıktı düşün:)) Ama eğer sabredemiyorsan en iyisi kan testi.Allahım inşallah nasip etsin sanada

Canım her testin hassasiyeti değişiyor.Ben adetimden 8 gün sonra yaptım silik çıktı düşün:)) Ama eğer sabredemiyorsan en iyisi kan testi.Allahım inşallah nasip etsin sanada

amin canım herkese nasip etsin inşallahh...evet canım haklı olabilirsin..degişiyordur..zaten adet olacak gibi bir agrım falan da yok ..bazen bi sancı geliyo o kadar..ben kan vereyim cıkmazsa da artık yine hüsran ama inşallaah vardır ..

selam kızlar bugün hastaneye gidip kan verdim test için ve 0.24 cıktı yani negatiff coook üzgünüm..bana aşılama yolu gözüktü..

Kan tahlili falan yaptırdın mııı neler oldu anlattt:):44:

Merhabalar, bende en son 31 aralıkta regl oldum ve bu ay hala olmadım ocak 19 da geri çekilme yöntemiyle korunmuştuk bebek istemyorduk çünkü daha çok yeniyiz. dün idrar testi yaptım ve negatif çıktı adet günümde baya geçmişti yani doğruluk oranı nedir bilemiyorum , adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor ve adette olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var başka da bir belirti yok çok stres yaptım ondan desem ama çok fazla geçti . Tarlusal aldım 2. günü kullanıyorum işte ... sizce nedir lütfen yardım edin teşekkürler

stersstende bazen gecıkmeler olabılıyor ama negatıf e guvenme pek yarın sabah ıdararıyla bır tekrarla yıne negatıf cıkarsa kadın dogumcuga gıt hem senı kontorl eder emın olursun gerekırsede adet olman ıcın sana gereklı hapı verır. ama kendı basına ılac alıp içme!!

arkadşlar merhaba birşey öğrenmek istiyorum 24 gnde bir adet görüyorum son tarihlerim kasım 26 aralık 19 ocak 13 hesaplamalarda 6 subat gösteriyor ama henüz adet olmadım tabi ben beklemeyi tercih edeceğim bir kaç gün daha ancak sırtımda sol at kısımda kasılma tarzı ağrı var ve adet belirtisi gibi belirtiler taşıyorum vajinusmus sayfasında daha çok zaman geçiriyorum çünkü tam olarak bu hastalığa sahip olmasam da benimde hala çekimserliklerim söz konusu yeni evliyim ...şimdi bu durum biraz kafamı karıştırdı açıkçası adet dönemi hesaplamalarına göre gecikmiş mi sizce ?

Canım adetin geçikmiş sayılır... Şimdi istersen bekleyebilir, istersen de test yapabilirsin. Bana kalırsa test yap çünkü insan hamile miyim değil myim derken de reglini geciktirebiliyor. Psikolojikman yanii. Ben de dün yaptım testimi pozitif çıktı. Bugün ise kan sonucumu bekliyorum. Ona göre kesin olacak benim. Bakalım sen hamiş misin :S

Bence de sakın ilaç içme kendi başına. Reklamlara bile çıktı artık bu yanlış ilaç kullanımı, birde gebelik şüphesi varken nasıl içebilirsin?? Daha önceden bildiğin kullandığın bir ilaç bile olsa içmemen gerekir doktor tekrar tavsiye etmeden!!!!!

senin ne kadar gecikmişti?

ya bilmiyorum adet belirtileri de var aslında kasıklarımda baskı göğüslerimde sertlik hissediyorum hem yapsam da böyle birşey varsa hemen çıkar mı teste yansır mı hemşire bir arkadaşım adetten 10 gün geçsin demişti

Bu arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , sağlıklı sorunlu kolay doğumlu süreçler geçir

Bu arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , sağlıklı sorunlu kolay doğumlu süreçler geçir

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah... Bu arada benim 2-3 gün geçmişti idrar testinde silik çizgi çıktı. Aynı gün kan testi verdim. Onda da pozitif olduğunu öğrendim.. Belirtiler ise hep regl olacakmışım gibi hissetmem, regl günümde ve bir öncesinde karnımın alt kısmı iyice sertleşti ve bir yere dayanınca acıyordu. Bel ağrım ve hafif bulantılarım oldu :)Göğslerim de şişti ama dokunamayacak kadar bir hassasiyet yoktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…