aaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim arzucelllll...ay inşallahh bende hamileyimdir...kıslar biraz önce tekrar test yaptım normalde bugün yada yarın adet olmam gerek.4-5 saat tutmuştum idrarımı.yaptım ve silik çizgi yine cıktı cokk merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim arzucelllll...ay inşallahh bende hamileyimdir...kıslar biraz önce tekrar test yaptım normalde bugün yada yarın adet olmam gerek.4-5 saat tutmuştum idrarımı.yaptım ve silik çizgi yine cıktı cokk merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
inşallahh canım 2 senedir hamile kalmak istiyorum hiç kalamadım nasip tabi ama içim içimi yiyiyo..Allah sizede nasip etsin inşallahh..silik ciktiysa bence hamilesin canim.. cunku testler bazen hamile olanlari hamile degilmis gibi gosterebiliyor - hatali test.. ama hamileleri degilmis gibi gosteremiyor o hormon varsa cunku illa bir cizgi beliriyor silik de olsa. cok ozendim ya ben de istiyorum artik 2. cizgiyi gormek
Canım sen istersen birde kan testi yaptır.... Hamilesin olarak görnüyor testte.. inşallah da öyledir.
inşallahh canım 2 senedir hamile kalmak istiyorum hiç kalamadım nasip tabi ama içim içimi yiyiyo..Allah sizede nasip etsin inşallahh..
inş..Allah hepmize nasip etsin .. evet bende kanda baktırayım böyle olmayacak
Bundan tamm 8 ay önceydi "karfilla", benim de adetim tarihinden 1 hafta önce gelirdi ama gelmedi, hemen test yaptım ilk çizgi çıktı 2. si çok silikti, bi tane daha bi tane daha derken hepsi öyleydi, ertesi gün hemen doktora gidip idrar testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeee pozitifffffffff :))))))) şu an kızım içimde kıpır kıpır, 4 haftamız var inşallah sağlıkla kavuşurum kızıma :)) yani hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn!!!
Kızlar normalde karında ultrasonla ne zaman gözükür bebek yani susam tanesi kadarda olsa ne zaman belli olur? kaç haftalıkken?
6 haftalıkken görünüyo onu biliyorum
ben evde test yapıp öğrendiğime ertesi gün gitmiştim
6 haftalık demişti
daha erken görünürmü bilmiyorum
Kızlar normalde karında ultrasonla ne zaman gözükür bebek yani susam tanesi kadarda olsa ne zaman belli olur? kaç haftalıkken?[/QUOTE
Tatlım o kanında ki beta hcg degerine göre değişiyor.karından yapılan ultrasonda 5000 üzerinde, vajinal ultrasonda 2500 Üzerinde kese gözüküyor.Hafta olayına takılma bazen geç döllenme oluyor ve beta hcg geç yükseliyor.
Kızlar normalde karında ultrasonla ne zaman gözükür bebek yani susam tanesi kadarda olsa ne zaman belli olur? kaç haftalıkken?[/QUOTE
Tatlım o kanında ki beta hcg degerine göre değişiyor.karından yapılan ultrasonda 5000 üzerinde, vajinal ultrasonda 2500 Üzerinde kese gözüküyor.Hafta olayına takılma bazen geç döllenme oluyor ve beta hcg geç yükseliyor.
2800 ise seviye kaç gün sonra 5000 olur. kızlar kuzenim almanyadan geldi dün bugün bize gelecek 1 hafta kalacak bendede böle bi durum olduğunu tahmin ediyorum yarın gebelik testi yaptıracam onunki 2800 miş ama vajinal ultrason ile baktırmak istemiyor.bana sordu benim bilgim yok bu konularda o yüzden sizden bilgi almak istiyorum.
2800 ise seviye kaç gün sonra 5000 olur. kızlar kuzenim almanyadan geldi dün bugün bize gelecek 1 hafta kalacak bendede böle bi durum olduğunu tahmin ediyorum yarın gebelik testi yaptıracam onunki 2800 miş ama vajinal ultrason ile baktırmak istemiyor.bana sordu benim bilgim yok bu konularda o yüzden sizden bilgi almak istiyorum.
Sağlıklı bir gebelikte 48 saat ile 72 saat arasında iki katına çıkması lazım
Sağlıklı bir gebelikte 48 saat ile 72 saat arasında iki katına çıkması lazım
Cnmmm verdiğin bilgiler için tşkler :)
Cnmmm verdiğin bilgiler için tşkler :)
Rica ederim canım.Yardım edebildiysem ne mutlu bana
Keseyi gormek icin 1500 un ustune cikmasi yeterli normal ultr. Icin ben gozukmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?