Hamile miyim?

tebrik ederim...
oğluma hamile kaldığımda, adetime 1 gün varken idrar testi yapmıştım ve 2.çizgi silikti
sonra kan tahlili yaptırmıştım ve pozitiftii...

inşallah canım yaa :) inşallah benimde seninki gibi olur . peki sendede oldumu regl olacakmışsın gibi halsizlik ve kasıklarında sancı??

evet 2 gunde en az 2 kat artıyor bhcg ondan istemiştir hamileysen cıkan deger yükselecek. Peki nezaman cocuk için ugrasmaya başladınız cok oldu mu? Ben 4. Ayımda hamile kaldım

maalesef.yıllardırda istiyoruz olmamıştı.hiç tüp bebek denmedik.aşılamada olmadı.
Dostinex diye bir ilaç kullandım.hamissem büyük bu ihtimalle bu ilaçla oldu.

peki idrar testi yaptın mı? 5 gun gcemiş hamile olma olasılıgın var dedgım gibi ama sana hamilesin diyemem ki buarada iğne batması yada adet olacakmıssın gibi ağrın da olabılıyor hamıleyken benim her ikiside olmustu.

adetim düzensizdi.büyük bir ihtimalle geç döllenme oluş olabilr ki testde de bu yüzden düşük çıkmıştır.

Arkadaşlar az önce tanıdık eczaneye uğradım testi gösterdim yok dedi bu sayılmaz iyice diğeri gibi kırmızı olması gerekiyor evet çizgi var ama diğeri gibi koyu değil o yüzden sayılmaz dedi canım sıkıldı :(

Arkadaşlar az önce tanıdık eczaneye uğradım testi gösterdim yok dedi bu sayılmaz iyice diğeri gibi kırmızı olması gerekiyor evet çizgi var ama diğeri gibi koyu değil o yüzden sayılmaz dedi canım sıkıldı :(

sıkma canını benımde ıkıncı cızgı koyu deıldı yarın sabah yada öburgun tekrar ya daha da koyulasır.

canım benm bnde aynı şeyleri yaşamıştım adetime 4 gün vardı test silik çıktı kahverengi bi leke de geldi kasıkta taşıosun dedi doktor düşük tehlikesi var demişti allaha şükür atlattım sende ağır bi iş yapma dinlen bol bol işini garantiye al tbrk ediorum seni şimdiden hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah..

canım benm bnde aynı şeyleri yaşamıştım adetime 4 gün vardı test silik çıktı kahverengi bi leke de geldi kasıkta taşıosun dedi doktor düşük tehlikesi var demişti allaha şükür atlattım sende ağır bi iş yapma dinlen bol bol işini garantiye al tbrk ediorum seni şimdiden hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah..[/QUOT

Çok tşkler cnm benimmm tamam dikkatedecem

ben nişanlımla geçen ay beraber oldum 3 gün sonra adet oldum bu ay günüm 1 hafta geçti hamile kalmış olabilirmiyim ? yardımcı olursanız sevinirim

ben nişanlımla geçen ay beraber oldum 3 gün sonra adet oldum bu ay günüm 1 hafta geçti hamile kalmış olabilirmiyim ? yardımcı olursanız sevinirim

evet olabilirsin ilk başta bir prodictor alıp evde kendin uygulamanı tavsiye ederim sonrada kan tahlili tabi

kızlar bugün adetime 1 gün kaldı regl hala olmadım fakat sabah aç karnına yine test yaptım bu sefer diğerlerinden daha silik çıkmıştı 2.çizgi öncekiler daha belirgindi :( acaba bişeyler mi oldu bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bakalım artık ne cıkacak

kızlar bugün adetime 1 gün kaldı regl hala olmadım fakat sabah aç karnına yine test yaptım bu sefer diğerlerinden daha silik çıkmıştı 2.çizgi öncekiler daha belirgindi :( acaba bişeyler mi oldu bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bakalım artık ne cıkacak

bence kan tahlili yapma canım bekle adet tarihin gecsin eger hasta olmazsan kanda baktırırsın bence.

bence kan tahlili yapma canım bekle adet tarihin gecsin eger hasta olmazsan kanda baktırırsın bence.

ama bu belirsizlik beni öldürecek dün yaptım yine koyu çıktı çizgiler ama bugun acıktı sanki benimle dalga geçio gibi stres oldum peki varsa öyle birşeyler kanda çıkmazmı?

ama bu belirsizlik beni öldürecek dün yaptım yine koyu çıktı çizgiler ama bugun acıktı sanki benimle dalga geçio gibi stres oldum peki varsa öyle birşeyler kanda çıkmazmı?

canım gunun gecmeden test yapmamalıydın aslında sımdı sabret 3 gun daha en azından kanda varsa cıkar ama dusuk deger cıkar birde kimyasal gebelik diye bir olay var sen
in gibi erken test yapan arkadaslarım oldu once hamıle cıktılar sevındıler bır hafta sonra regl oldular bu kötü duyguyu yasamamak ıcın beklemek en iyisi sadece 3 gundaha bekle bence.

canım gunun gecmeden test yapmamalıydın aslında sımdı sabret 3 gun daha en azından kanda varsa cıkar ama dusuk deger cıkar birde kimyasal gebelik diye bir olay var sen
in gibi erken test yapan arkadaslarım oldu once hamıle cıktılar sevındıler bır hafta sonra regl oldular bu kötü duyguyu yasamamak ıcın beklemek en iyisi sadece 3 gundaha bekle bence.

tamam o zaman 3 gün bekleyim verdiğin bilgi için tşk ederim ben bu konularda pek bir bilgi sahibi deilim.sadece herkes gibi heyecandan sabırsızlık gösteriyorum :)

tamam o zaman 3 gün bekleyim verdiğin bilgi için tşk ederim ben bu konularda pek bir bilgi sahibi deilim.sadece herkes gibi heyecandan sabırsızlık gösteriyorum :)

seni anlıyorum bende yasadım bunları canım ve öğrendiğim en önemli şey sabırlı olmak :)

Arkadaşım adetine 3 gün varken kan tahlili yaptırmış ve hamile olduğunu öğrenmişti

İdrar testi yapabilirsiniz ama umarım sonuç pozitif değildir:(

Aklıma hemşire bir arkadaşım anlattığı olay geldi
Nişanlı çift sürtünme yoluyla ilişkiye giriyor ve sperm kızın alt bölgesine geliyor
Ve duymasam aklıma gelmezkiii kız hamile kalıyor
Kızın bayılmaları için hastaneye gidiyorlar ve hamile:(

Allahın taktiri işte kk da okadar kişi anne olmak için çabalıyorken bu şekilde hamile kalmak?

Back