Hamile miyim?

arkadaşlarrr bende hasretle bebk bekleyenlerdenim... klomen tedavisiyle son 12 günüm dolu boş olarak geçti...
yani ilişkim olalı başlayalı 11 gün oldu... ama karnımda şişlikkk sol yumurtamda bıçak gibi batmalar oluo .. an an belime ani bir ağrı girior.. yanii diyeceğim 12 günde belli olurmu test yapsam???? normalde ben 25 günde bir adet olurum son adet tarihim 2 eylül.. beklediğim tarih 26-27eylül inşallahhh kırmızıyı görmem bu ayyy ALLAHIMMM neolur dualarınızı eksik etmeyinn kızlarrr

cnm mrb günlerimizde aynı sende olan değişiklikler bendede var şuan dilerim bu ay başarmışızdr :))))) bence test fılan yapma sabret adetin geciksin ben öyle yapıyorum

cnm mrb günlerimizde aynı sende olan değişiklikler bendede var şuan dilerim bu ay başarmışızdr :))))) bence test fılan yapma sabret adetin geciksin ben öyle yapıyorum

nasıl sabretcem bilmiyorum yaa :))
inşallah bebislerimiz bu ay gelir artık :/ kan testi yapmak istemiyorum kanda %90 kesin sonuc veriyor ben idrar testinden tanayım yaniii negatif ciksada acaba ? Diye yanılma fikri Kalıyor beynimde :))

Günaydın ...umarım sizde sağlıklı sıhhatli çocuğunuzu kollarınıza alırsınız az kalmış :) bugün sabah bir kere daha yaptım yine pozitif çıktı umarım yanılmıyordur testler.. çok planladığımız bir olay değildi ama olursa da allah tan dedik...

bebek isteyen herkese allah nasip etsin... inşallah tez zamanda nasip eder Allah .. Nilru ve Rose 1903 dualarımız sizinle...

inşallah bebeğin gelir en kısa zamanda canım bu belirtiler psikolojik de olabilir ama gebelik belirtileri gibi benimde ani bir ağrı giriyodu şimdi iki büklüm olcam diyodum hemen geçiyodu.inşallah olmuştur bu ay

hayırlı olsun yanılmaz bence pozitif olduğu halde bnegatif çıkan çok var ama hi. pozitif olarak hata vermiyıo ttsler

Aminnn aminnn sağol canim...
Ehh. Ozaman tescillendi artik kesin var rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin...

canımm çok sevindimmmmm ahhh bizlerde yaşayalım inş bu sevinci :=) allah razı olsunkardeşim dularımız karşılıklı seninde kucağına almayı uuzn ömürlü olmayı nasip etsin inşallah RABBİM...

çok saol cnm :) inşallah bebeğini saqsalim alırsn kucagına (amin)

sabretmek çok zor bende aylardır uğraşıyorum sanki bu ay tutturdum gibi geliyor inşallah psikolojik değildir :))) kasıklarımda batma var belim agrıyor dilimde tuhaf bi tat var yani bunlar psikolojik olamaz ::::::

ben geçen aylar hep kan testi yaptırdım hiç olmadı bu sefer ne idrar ne kan yaptırmıycam eğer sen yaptırırsan sonucunu mutlaka yaz cnm merk ederim.. idrar testi yaptırcaksan eger 2 gün kala yap cnm

ya yapmak istiorum hemen ama işte sonucundan korkuorum :\ ama yarın idrar testi yapıcam eğer silik çıkarsa bu bana çok büyük bir süpriz olur...
inşallahh topiklerimizi taşıyoruzdur yaa ahhh bu beklemek yokmu :=))

inşallah çıkar sonucunu beklıycem :) ben bu sefer kararlıyım adet gelene kadar yapmıycam hıcbısey

cnm noldu testt yaptınmı ????

dün gece yatakta resmen ağladım sol yumurtamın ağrısından.. bugün drumu aradım ağrım var dedim yumurtan çatlamıştır ondan dedi, ama belimde ağrıyor dedim ozaman 34 gün sonra kan testi yap bakalım dedi... 3-4 gün sonra eğer kırmızyı görmezseeeeeem günümü geçmiş olcam :=) dr çatlamış deyince hemen çalışma ortamı yarattım:=))))))))
çatlayan yumurta en fazla 12-24 saat yaşıyor ya belli olmaz tutmamışsa belki bugece tutmuştur inşallahhhh :=)
ALLAHIMMMM sen bizleri boş çevirme kapından

inşallahhh aminnn :)))

Kizlar benimde bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim ) adetime 8 gun var ve oyle asiri derecede kasik agrilarim olmuyor sadece akintim diger donemlere gore gozle gorulur fazla ..ayrica goguslerim buyudu ozellikle gogus ucundaki o kahverengi halka cok belirgin bir sekilde buyudu ve goguslerimin damarlari cikti yani damarlar o kadar belirgin ki anlatamam .. Son olarak idrarim da daha sik gelmeye basladi .. Bunlar hamilelik belirtisimidir sizce ?? Ne zaman test yapsam anlasilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…