- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
Arkadaşlar merhaba,
7 aydır bebek istiyoruz fakat bir türlü olmadı tüm tetkikler olumlu çıktı yani görünürde hiç bir problem yok.Ben de bu ay yumurtlama gününü tespit eden testlerden aldım ve o günü tespit edip ona göre çalışmalarda bulunduk :) o tarih de 24-25 Temmuza denk geliyor. Adetim de oldukça düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyor.Yani 7,8 ya da 9 Ağustos gibi adet olmam muhtemel eğer bebiş yoksa.Ben dayanamayıp dün yani 4 Ağustosta adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım değer 1.95 çıktı. Daha önceki aylarda da bir kaç kez kan testi yaptırmışlığım var onlar hep standart 0.5 çıkmıştı. Biraz umutlandım şuan negatif tabi ama acaba yükselir mi? Benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkürler
buarada o testleri uzun süre kullanmış biri olarak nacizane tavsiyem o testlere çok itibar etmemeniz.sadece o testlere bağlı kalarak kısıtlı sürelerde ilişkide bulunmamanız.
adetiniz bittiği günden adet olmanıza birkaç gün kalasıya kadar kesinlikle gün aşırı ilişki öneririm.
ben iki kez hamile kaldım, ikisi de testi bırakıp gün aşırı ilişki denediğimizde oldu.bir de zihninizi boşaltmak çok önemli, bebeğe endeksli olduğunuz sürece sonuç olumsuz oluyor...
bunu size 8-9 ay denemiş,sonunda vazgeçip tüp bebek araştırmalarına başladığı ay hamile kalmış biri olarak öneriyorum...
Allah yolunuzu açık etsin ama,en kısa sürede hamile kalacağınızı hissediyorum Allahın izniyle...