- Konu Sahibi YULYAHUKAN
Sağol canım... Doğru söylüyorsun sen böyle yorum yapmıştın hep... 10-15 gün sonra tekrar çağırdı bu günde bir sürü test istedi.bu doktoru da değiştirceğim galiba dün doktorla ilgili birşey duydum, Eski bir arkadaşım ona gidiyormuş, dün doğuma alınmış acilen, fakat doktor doğuma gelmemiş:???? izmir e gideceğim...bakalım daha minicik zaten... Birde renkli ultrason diye reklamları var ama renkli değil siyah beyaz çektiler... acaba daha çok küçük diyemi ki?
tanıdıklarından gidip memnun kalınmış bir dr bul. ben kendi dr umu tavsiye ederim ama ssk anlaşması yok. renkli ultrason benim gittiğim yerde de var hatta ultrason görüntüleri bir panoda duruyor. doğmuş büyümüş bebeklerin çocukların fotolarıda başka bir panoda duruyor. orda gördüğüm kadarıyla ileri haftalarda çekilmiş renkli ultrason yüzü mimikleri falan görülüyor. çok küçükken bir artısı olucağını sanmam. dr u değiştirsende o testleri yaptırmayı ihmal etme. arkadaşının doğum olayıda kötü olmuş insan 9 ay gittiği dr u ister yanında sonuçta. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.