Hamile miyim?

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
Arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim forumunuza nihayet üye olabildim. Arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti. Eczaneden ikinci ve beşinci gün test alıp yaptım negatif çıktı. Daha önce de adetimde bu tip gecikmeler olmuştu. Fakat hala adet olmadım. Genel anlamda hamilelik belirtileri var ama göğüslerde hassasiyet aşırı mide bulantısı gibi şeyler yaşamıyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

benimde hiç gecikmeyen adetim 11 gün gecikmişti kesin hamileyim diyodum çünkü ilk defa oluyo ...test yaptım kaç defa hep negatifti ...dayanamadım dr a gittim dr hamile olmadığımı stresten yada ortam değişikliğinden bunların olabileceğini söyledi ...belki seninde böyledir ama kan testi yaptır varsa bebek zaten çıkar 11 gün geçmiş uzun bir zaman..bebek yoksada başka bişey olabilir Allah korusun ihmal etme istiyosan inşallah vardır bebiş :)hayırlısı olsun ...

Ben bir buçuk yıllık evliyim. Başından beri korunmuyoruz. Ama hiç hamilelik denk gelmedi. Biz de yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girmeye ağırlık verdik. Bir buçuk yıldır defalarca yanıldım adet gecikmeleri yüzünden. Tekrar yanılmak istemiyorum. Ama bu başka gibi. Yarın bir kan testi yaptıracağım. Bakalım hayırlısı.

idrar testini yenilemelisin silikte olsa çizgin artık çıkar yada kesin çözüm kan testi yaptıra bilirsin
p.tesi hamile oldugumu ögrendim ve cuma bebegimi düşürdüm 1 aylıktı ve 1 yıldır beklediğim bir gebelikti çok üzgünüm hala kendime gelemedim hemen sonucu ögren bence ve bu arada agır kaldırma fazla işte yapma hakkında hayırlısı

Canım gerçekten çok üzüldüm gerçekten ama şunu söyleyeyim bu durum seni her ne kadar olumsuz etkilese de umudunu kaybetmemelisin neticede senin durumunda olan bir çok insan var ve hepsi daha sonra gelen bebeklerle acılarını unutuyorlar merak etme. Herşeyde bizim göremediğimiz bir hayır vardır. Sen çalışmalara ve dua etmeye devam et.

Rabbime şükürler olsun bir oğlum var benim 9 yaşında hepimiz çok üzüldük ama dedigin gibi bundada bir hayır vardır. Oğlumun Anneciğim nolur ağlama 3 ümüz bir birimize yeteriz biz yeterki sana bi şey olmasın diye aglaması gözlerimin önünden gitmiyor off hayat çok zor ama her şey bizler için doktora gidip kontrol olucam ona göre denicem bir dahakine

[.[/QUOTE merhabalar,idrar testlerine tam güvenmemek gerekiyor,çünki ben kan testimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta kadar sonra idrar testim pozitif çıktı,çünki geç döllenme olmuş,seninde iki seçeneğin var,ya hamilesin geç döllenme var,yada adet gecikmesi.çok merak ediyorsan kan testi yaptır canım,orada kesin çıkar.[/QUOTE]

Yarın kan testi yaptıracağım. Sonucu sizlerle paylaşırım. Umarım yarın hayırlı bir sonuç alırım. Bu arada doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne Eskişehir ile ilgili konu açtım. Eskişehirli arkadaşlardan hastane ve doktor konusunda tavsiyeler bekliyorum. Eskişehirdeki arkadaşlar doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne göz atabilirlerse sevinirim..

şunuda ilave etmek istiyorum akıntısı olan asla beklemesin hemen doktora gitsin ve gereken incelemeleri yaptırsın ben gitmeme ragmen doktor anlamadı belki gerekli hassasiyeti gösterseydi düşükle sonuçlanmazdı akıntı düşük belirtisi

Canım 9 yaşında bir oğlun varmış bak. Neticede sen ilk doğumu atlatmışsın aralarda olan düşükler ilk düşüklerden daha tehlikesiz oluyormuş bildiğim kadarıyla. Sen doktora göründükten sonra tekrar denersin ve inanıyorum ki tekrar anne olursun. Ben de işi sağlama alıp yarın hem kan testi hem de kapsamlı bir muayene düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

İşallah pozitif çıkar neticen kan tahlili yaptır bence kaç günlük oldugu bile belli oluyo onda

Canım sormadan geçemeyeceğim şimdi. Benim her tuvalete çıktığımda koyu beyaz kıvamlı bir akıntım oluyor. Yani akıntısı olan yüksek ihtimalle hamiledir demek istiyorsun sanırım.. Yada düşük yapma aşamasındadır mı diyorsun? Tam anlatabilir misin? Ayrıca akıntı hamilelik belirtisi değilmiydi?

benim fikrimi soracak olursan 5.gununde yaptim gene yok cikti diyorsun eger olursa cikardi demekki sende gecikmeler normal

benim fikrimi soracak olursan 5.gununde yaptim gene yok cikti diyorsun eger olursa cikardi demekki sende gecikmeler normal

Tabiki bu da ihtimal dahilinde. Zaten daha önce örneğin Temmuz ayında da böyle bir durum başıma gelmişti. Eğer bu seferde gebelik yoksa nedenleri hakkında kapsamlı bir muayene olup gereken tedavi ve önlem her neyse onu deneyeceğim. Eminim kadınların birçoğu bu yanılgılardan hiç hoşlanmıyordur. Fikir belirttiğiniz için sağolun..

akıntı düşük riski demekmiş benimki baya fazlaydı koyu ve fazla akıntı yapışkan kaygan bi şeydi idrarla akıp gitmiyodu yani bunları anlatmama ragmen üşütmüşsündür falan dedi halbuki ilaç verebilirmiş düşüğü engellemek için

yarın git bi kan testi yaptır erken müdahale önemli bence

Sabırsızlıkla sabahı bekliyorum. Ben banyoda halı yıkamıştım ve bikaç sefer de ağır kaldırmıştım, bunları da söyleyeceğim. Anlattığın gibi akıntılar da var. Tabi hamileysem..

Sabırsızlıkla sabahı bekliyorum. Ben banyoda halı yıkamıştım ve bikaç sefer de ağır kaldırmıştım, bunları da söyleyeceğim. Anlattığın gibi akıntılar da var. Tabi hamileysem..

yasmen26 hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. sonucu yaz mutlaka bizede. bende aynı durumdayım.

yasmen26 hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. sonucu yaz mutlaka bizede. bende aynı durumdayım.

Bugün hastaneye gittim. idrar ve kan testi yaptırdım. idrar negatif çıktı. kan testini yarın alacağım. ama bugün 12. gün.. Kan testi de negatif çıkabilir. Yani tamam hamile olmayabilirim ama bu düzensizlik ve bu belirsizlik çok can sıkıcı.

Yarın kan testi yaptıracağım. Sonucu sizlerle paylaşırım. Umarım yarın hayırlı bir sonuç alırım. Bu arada doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne Eskişehir ile ilgili konu açtım. Eskişehirli arkadaşlardan hastane ve doktor konusunda tavsiyeler bekliyorum. Eskişehirdeki arkadaşlar doktor ve hastane tavsiyeleri bölümüne göz atabilirlerse sevinirim..[/QUOTE]

tesadüfen gördüm cnm yazdıklarını. Bende Eskişehir'denim.. Hamile değilim ama jinekolojik muayenelere gidiyorum. Onvak hastanesinde Sabahattin beyi öneririm ben Doğulta Emine Etiz'e gittim memnun kalmadım sonra yine aynı yerde Teoman beye gittim. polikliniklerine gittim ikiside ordaydı zaten ama devlet hastanesine bağlıydılar.. Şimdi Anadolu hastanesine geçmişler şimdi Teoman beyi de öneririm ben beğenmiştim ama o zaman devlete bağlı diye Sabahattin beye randevu aldık yarın gitcem.. sen seçimini yap ama gitmediysen kontollere git ve geciktiyse bu kadar artık muayene vaktin gelmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…