Arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim forumunuza nihayet üye olabildim. Arkadaşlar benim adetim 11 gün gecikti. Eczaneden ikinci ve beşinci gün test alıp yaptım negatif çıktı. Daha önce de adetimde bu tip gecikmeler olmuştu. Fakat hala adet olmadım. Genel anlamda hamilelik belirtileri var ama göğüslerde hassasiyet aşırı mide bulantısı gibi şeyler yaşamıyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE
merhabalar,idrar testlerine tam güvenmemek gerekiyor,çünki ben kan testimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta kadar sonra idrar testim pozitif çıktı,çünki geç döllenme olmuş,seninde iki seçeneğin var,ya hamilesin geç döllenme var,yada adet gecikmesi.çok merak ediyorsan kan testi yaptır canım,orada kesin çıkar.
idrar testini yenilemelisin silikte olsa çizgin artık çıkar yada kesin çözüm kan testi yaptıra bilirsin
p.tesi hamile oldugumu ögrendim ve cuma bebegimi düşürdüm 1 aylıktı ve 1 yıldır beklediğim bir gebelikti çok üzgünüm hala kendime gelemedim hemen sonucu ögren bence ve bu arada agır kaldırma fazla işte yapma hakkında hayırlısı
Canım gerçekten çok üzüldüm gerçekten ama şunu söyleyeyim bu durum seni her ne kadar olumsuz etkilese de umudunu kaybetmemelisin neticede senin durumunda olan bir çok insan var ve hepsi daha sonra gelen bebeklerle acılarını unutuyorlar merak etme. Herşeyde bizim göremediğimiz bir hayır vardır. Sen çalışmalara ve dua etmeye devam et.
Rabbime şükürler olsun bir oğlum var benim 9 yaşında hepimiz çok üzüldük ama dedigin gibi bundada bir hayır vardır. Oğlumun Anneciğim nolur ağlama 3 ümüz bir birimize yeteriz biz yeterki sana bi şey olmasın diye aglaması gözlerimin önünden gitmiyor off hayat çok zor ama her şey bizler için doktora gidip kontrol olucam ona göre denicem bir dahakine
Canım 9 yaşında bir oğlun varmış bak. Neticede sen ilk doğumu atlatmışsın aralarda olan düşükler ilk düşüklerden daha tehlikesiz oluyormuş bildiğim kadarıyla. Sen doktora göründükten sonra tekrar denersin ve inanıyorum ki tekrar anne olursun. Ben de işi sağlama alıp yarın hem kan testi hem de kapsamlı bir muayene düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
şunuda ilave etmek istiyorum akıntısı olan asla beklemesin hemen doktora gitsin ve gereken incelemeleri yaptırsın ben gitmeme ragmen doktor anlamadı belki gerekli hassasiyeti gösterseydi düşükle sonuçlanmazdı akıntı düşük belirtisi
benim fikrimi soracak olursan 5.gununde yaptim gene yok cikti diyorsun eger olursa cikardi demekki sende gecikmeler normal
Canım sormadan geçemeyeceğim şimdi. Benim her tuvalete çıktığımda koyu beyaz kıvamlı bir akıntım oluyor. Yani akıntısı olan yüksek ihtimalle hamiledir demek istiyorsun sanırım.. Yada düşük yapma aşamasındadır mı diyorsun? Tam anlatabilir misin? Ayrıca akıntı hamilelik belirtisi değilmiydi?
akıntı düşük riski demekmiş benimki baya fazlaydı koyu ve fazla akıntı yapışkan kaygan bi şeydi idrarla akıp gitmiyodu yani bunları anlatmama ragmen üşütmüşsündür falan dedi halbuki ilaç verebilirmiş düşüğü engellemek için
yarın git bi kan testi yaptır erken müdahale önemli bence
Sabırsızlıkla sabahı bekliyorum. Ben banyoda halı yıkamıştım ve bikaç sefer de ağır kaldırmıştım, bunları da söyleyeceğim. Anlattığın gibi akıntılar da var. Tabi hamileysem..
yasmen26 hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. sonucu yaz mutlaka bizede. bende aynı durumdayım.
[.[/QUOTE merhabalar,idrar testlerine tam güvenmemek gerekiyor,çünki ben kan testimde hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta kadar sonra idrar testim pozitif çıktı,çünki geç döllenme olmuş,seninde iki seçeneğin var,ya hamilesin geç döllenme var,yada adet gecikmesi.çok merak ediyorsan kan testi yaptır canım,orada kesin çıkar.