Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kan ve idrar testimin sonuçlarını aldım. Ultrasonla da muayene oldum. sonuç negatif.. Hayırlısı olsun. Korunmadığım halde neden hamile kalmadığımın sebeblerini araştırtmaya başlayacağım.
Arkadaşlar kan ve idrar testimin sonuçlarını aldım. Ultrasonla da muayene oldum. sonuç negatif.. Hayırlısı olsun. Korunmadığım halde neden hamile kalmadığımın sebeblerini araştırtmaya başlayacağım.
hayırlısı Allahtan canım bende 7 aydır bekliyorum ama tık yok bebiş gelmiyor...biz ne desek ne yapsak boş yüce rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz seni o kadar iyi anlıyorum ki çok zor bir durum....
slm siteye yeni üye oldum.bir yıllık evliyim adetim 15 gün gecikti.Gecikmenin üçüncü günü kan testi yaptırdım sonuç negatifama hala adet olamadım arada karın ağrılarımda oluyo.ilk defa bu kadar gecikti.ne yapmalıyım bilmiyorum.
slm siteye yeni üye oldum.bir yıllık evliyim adetim 15 gün gecikti.Gecikmenin üçüncü günü kan testi yaptırdım sonuç negatifama hala adet olamadım arada karın ağrılarımda oluyo.ilk defa bu kadar gecikti.ne yapmalıyım bilmiyorum.
adet gecikmelerinde genelde gecikmenin 3. 4. günü yapılan testler negatif çıkabilir ,ama kan testi genelde doğru sonuç verir ,hatta adet tarihi gelmeden yaptırsanız dahi çok düşük rakam bile olsa yine çıkar . belki bir ihtimal diyelim çıkmadı ,üzerinden 12 gün geçmiş ,tekrar yaptır yine negatifse bir kadın doğum uzmanına görün .adet gecikmesi başka rahatsızlıkların habercisi olabilir ..
canım benim 6 gün geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra kan testi taptım pozitif çıktı 2 bundan 2 gün sonra doktora gittim 5 haftalıkmış sende şimdi yap idrar testi geç döllenme yoksa yanıltmıyo ama senin 15 gün olmuş varsa kesin çıkar ben hamile kalana kadar her ay kullandım nerdeyse beni hiç yanıltmadı bu testler güveniyorum yani...
meraba hanimlar bendede bir gariplikler var normalde adetim 4 5 gun surerdi ama 2 ayydir cok az geliyor ve son gunlerde mide bulantim oluyo;cok halsizim surekli uyumak istiyorum.bu arada benim bir kizim var ilk hamileligimde boyle olmamisti simdide hamile olmama ihtimal vermiyorum ama ister istemez supeleniyorum