Hamile miyim?

BUSSEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2
0
MERHABA ARKADASLAR BEN BÜŞRA.YENİ ÜYE OLDUM.. TÜP BEBEK YAPTIRDIM 1ARALIK TA.. ŞİMDİ BEKLIYORUM..DAYANAMADIM TEST ALDIM YAPTIM BUGÜN.. İKİNCİ ÇİZGİ ÇOK AÇIK PEMBE CIKTI... SİZCE HAMİLEMIYIM.. SİZLERDEN CEVAP BEKLIYORUM.....:teselli:

yani bence incede olsa 2 çizgi evette tabi kan tahlili kesin sonuç verir Allah gönlüne göre versin

kesin hamilesin yoksa çıkmazdı hiç.hafif çizgi gebeliğin çok başında çıkar
kan testi yaptır hemen tebrikler

bence de hamilesin ayni silik cizgiyle ogrenmisdim ben de hamilelligimi.kan testi yaptir canim mutlaka,

ınşallah müjdeli haberler alırsınız a.s

Yorumlarda tüm harflerin büyük harfle yazılması bağırma anlamına gelir,büyük ve küçük harf kullanımına özen göstererek imla kurallarına uygun yazınız lütfen.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BENıM ADETıM 2 GÜN GEÇTı EVDE YAPTIĞIM TESTTE 2 ÇıZGı ÇIKTI DÜN DOKTOORA GıTTıM bhcg DEĞERı 490,2 ÇIKTI DOKTOR ULTRASONYA BıŞEY GÖRMEDı AMA DIŞ GEBELıK YADA ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU ıÇıN GÖRÜNMEYEBıLıR DEDı PAZARTESı ıÇıN TEKRAR KAN TAHLıLı ıÇıN ÇAĞIRDI ÇOK KORKUYORUM BıLGı VERıRMıSıNıZ

ARKADAŞLAR BENİM ADETİM 2 GÜN GEÇTİ EVDE YAPTIĞIM TESTTE 2 ÇİZGİ ÇIKTI DÜN DOKTOORA GİTTİM bhcg DEĞERİ 490,2 ÇIKTI DOKTOR ULTRASONYA BİŞEY GÖRMEDİ AMA DIŞ GEBELİK YADA ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ PAZARTESİ İÇİN TEKRAR KAN TAHLİLİ İÇİN ÇAĞIRDI ÇOK KORKUYORUM BİLGİ VERİRMİSİNİZ

hiç korkma bendede öle olmustu gözükmüyordu ama hamileydim kandada düşük cıkmıstı yeni hamlesin daha yeni rahime girm,ş dedi dk ama ben düşük yaptım o ayrı :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

X