hamıle mıyım :(

arkadasım adetine 3 gün kala korunmasız ilişkiden hamile kaldı
var simdi sen düşün arkadaşım ya hamileysen
uykusuz kal yemeden içmeden kesil inşallah
belki kafanıza dank eder

ameleyata gircem diyosun illaki sana bir kaç kan testi yaparlar ya gebelik varsa ve bu teslerde ortaya cıkarsa ailenin bu durumdan haberi yok sanırım bekarsın cünkü bence hemen bir önlem al

Yaşın küçük değil sana akıl verme gibi bir lüksüm yok ama, nasıl olurda bu kadar vurdum duymaz olabiliyosunuz yaa anlamış değilim. Hadi kendini düşünmüyosun, aileni düşün, onlarıda düşünmüyosan Rabbine vereceğin hesapta mı hiç aklına gelmiyo bee kardeşim, evlenmeyi düşünmediğin bir insanla nasıl olurda bu derece ileriye gidebiliyosun yazık beee...Gençliğimizin vayy haline, yarın birgün sende anne olacaksın kusura bakma ama bu kafa ile nasıl bir örnek teşkil edeceksiniz lütfen bir sorun kendinize, şöyle otur 5 dk bi düşün bu dünyadaki asıl amacını düşün sadece nefsinin heva ve heveslerinde koşan bir miskin mi olarak geriye kalan ömrünü geçireceksin.yoksa dünyadaki asıl amacını bilip ona göre mi hareket edeceksin.ınş.bu olay senin için bir dönüm noktası olsun...Bolca dua et ve unutma Sen Allahtan ne istersen O da sana onu verir. Dünya istersen dünya, ahiret istersen ahiret...Dee var sen düşün kardeş...

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:mirmirmirmir

sonuc negatıf gozukuyor.ben yıne de pazartesı kan testı de yaptıracagım. yargılamadan yardımcı olan arkadaslara tesekkurler. yanlıs yaptıgımın ben de farkındayım. yeterınce kendımı sucluyorum. sızın de benı ayrıca yargılamanıza hıc ıhtıyacım yok..kımsenın kımseyı hele kı olayları bılmeden yargılamaya hakkı yoktur.

bence eczane testlerine güvenme.bir hastaneye yada lab. Gidip kandan baktır.bir kadının her ay hamile kalma durumu %30.yani bunu bilemeyiz.ama adet bitiminde olan ilişkiden hamile kalan arkadaşım var.bence sende ertele.ve dikkatli.bu kadar insan olsun diye uğraşırken sen bir bebeğe nasıl kıyarsın.çok yazık...

arkadaşın durumuna benzer bir durum bende yaşıyorum ama biz seney evleneceğiz. Tam ilişkide olmadı benimde ayın 10 olmam gerekiyordu olmadım. ayın 15inde kan testi yaptırıcam. kesin hamile olup olmadığım ortaya çıkar dimi? yoksa erken mi yaptırıyorum? Aslında bu sebepten dolayı çok stresliyim bunalr etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…