- 4 Nisan 2025
- 38
- 12
- 3
- 20
- Konu Sahibi mine dinkey
-
Evet hayırlı olsun kaç gün kala yaptınızHcg m 21. 4 çıktı hamile miyim
Bi hafta kalaEvet hayırlı olsun kaç gün kala yaptınız
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahBi hafta kala
Ay evet maşallah sağlıkla artar inşallah darısı başıma bende kan verdim yarın çıkacak çok heyecanlıyım ve negatif çıkar diye de korkuyorum test yaptım dün bu şekilde çıktı bugün de kan verdim bakalimHcg m 21. 4 çıktı hamile miyim
Merhaba bende bugün o kadar korka korka gittim ki size anlatamam titreye titreye gittim negatif gelirse çok üzülürüm diye ama allaha şükürler olsun sizin için de dua edeceğim umarım pozitif çıkarAy evet maşallah sağlıkla artar inşallah darısı başıma bende kan verdim yarın çıkacak çok heyecanlıyım ve negatif çıkar diye de korkuyorum test yaptım dün bu şekilde çıktı bugün de kan verdim bakalim
Merhaba bende 3 gün kala yaptırdım 30 çıktı ama korkuyorum 2 gün sonra tekrar edelim dediler bugün tekrar kan testi vericemEvet hayırlı olsun kaç gün kala yaptınız
Allah razı olsun rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah çok sağolunMerhaba bende bugün o kadar korka korka gittim ki size anlatamam titreye titreye gittim negatif gelirse çok üzülürüm diye ama allaha şükürler olsun sizin için de dua edeceğim umarım pozitif çıkar
Gebelik belirtiniz varmıydıMerhaba bende bugün o kadar korka korka gittim ki size anlatamam titreye titreye gittim negatif gelirse çok üzülürüm diye ama allaha şükürler olsun sizin için de dua edeceğim umarım pozitif çıkar
Umarım doğrudurMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
artımed kullanmayın artımed testi bana hep yalancı pozitif çıkardı artık eczanelere özellikle belirtiyorum artımed test vermeyin diyeAllah razı olsun rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah çok sağolunyaaa bende aynı şekilde tedirginim her an dua ediyorum inşallah pozitif görürüm diye test bu şekilde çıktı ama sevinemiyorum
Evet bu da artımed başka da satmiyorlar çok saçma ya bugün de albi test aldım o varmış bı tek başka marka olan sabah erken onu yapacagim inşallahUmarım doğrudur
artımed kullanmayın artımed testi bana hep yalancı pozitif çıkardı artık eczanelere özellikle belirtiyorum artımed test vermeyin diye
Adetinize kaç gün var peki hayırlı olsunAllah razı olsun rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah çok sağolunyaaa bende aynı şekilde tedirginim her an dua ediyorum inşallah pozitif görürüm diye test bu şekilde çıktı ama sevinemiyorum
5 gün geçti gunumdenAdetinize kaç gün var peki hayırlı olsun
5 gün gecikme ile bu çift çizgi gördünüz değil mi5 gün geçti gunumden
Lütfen sonucu bizimle de paylaşabilir misiniz bende hastaneden yeni geliyorum net bişey diyemeyiz dedilerMerhaba bende 3 gün kala yaptırdım 30 çıktı ama korkuyorum 2 gün sonra tekrar edelim dediler bugün tekrar kan testi vericem
Paylaşırım canım tabiki Allahım gönlümüze göre versin sende yine iki gün sonra test ver takip etLütfen sonucu bizimle de paylaşabilir misiniz bende hastaneden yeni geliyorum net bişey diyemeyiz dediler
vallahi umudum kalmadı şuan doktor adam akıllı bişey demsdi pozitif negatif bişey diyemem dedi sadece ihtimal dediPaylaşırım canım tabiki Allahım gönlümüze göre versin sende yine iki gün sonra test ver takip et
Evet aynen5 gün gecikme ile bu çift çizgi gördünüz değil mi
su an oyle gozukuyor artışı takip etmek önemli ben de reglme 6 gün kala 38.3’le öğrendim 1 gün kala 393 olmuştu şimdi 3 gün geciktim yarın tekrar kan vericem inşallah çok güzel artmıştır da keseyi görürüzHcg m 21. 4 çıktı hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?