Hamile miyim

Hcg m 21. 4 çıktı hamile miyim
Ay evet maşallah sağlıkla artar inşallah darısı başıma bende kan verdim yarın çıkacak çok heyecanlıyım ve negatif çıkar diye de korkuyorum test yaptım dün bu şekilde çıktı bugün de kan verdim bakalim

Eklentiler

• IMG_20250420_083237.webp
    136,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250420_083221.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba bende bugün o kadar korka korka gittim ki size anlatamam titreye titreye gittim negatif gelirse çok üzülürüm diye ama allaha şükürler olsun sizin için de dua edeceğim umarım pozitif çıkar

Merhaba bende bugün o kadar korka korka gittim ki size anlatamam titreye titreye gittim negatif gelirse çok üzülürüm diye ama allaha şükürler olsun sizin için de dua edeceğim umarım pozitif çıkar
Allah razı olsun rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah çok sağolun yaaa bende aynı şekilde tedirginim her an dua ediyorum inşallah pozitif görürüm diye test bu şekilde çıktı ama sevinemiyorum

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Umarım doğrudur
Allah razı olsun rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah çok sağolun yaaa bende aynı şekilde tedirginim her an dua ediyorum inşallah pozitif görürüm diye test bu şekilde çıktı ama sevinemiyorum
artımed kullanmayın artımed testi bana hep yalancı pozitif çıkardı artık eczanelere özellikle belirtiyorum artımed test vermeyin diye

Umarım doğrudur

artımed kullanmayın artımed testi bana hep yalancı pozitif çıkardı artık eczanelere özellikle belirtiyorum artımed test vermeyin diye
Evet bu da artımed başka da satmiyorlar çok saçma ya bugün de albi test aldım o varmış bı tek başka marka olan sabah erken onu yapacagim inşallah

Yani bugün bu testi doktora gösterdim teste göre var dedi gebesin dedi birde kana bakalım diyince bişey diyemedim ayyy çok değişik ruh halinddeyim bugun ya

Hcg m 21. 4 çıktı hamile miyim
su an oyle gozukuyor artışı takip etmek önemli ben de reglme 6 gün kala 38.3’le öğrendim 1 gün kala 393 olmuştu şimdi 3 gün geciktim yarın tekrar kan vericem inşallah çok güzel artmıştır da keseyi görürüz size de hayırlı uğurlu olsun inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız dedigim gibi artışı takip edin kimyasal gebelik olmaması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…