Hamile miyim ??

canankpsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
3
1
1
24
Merhaba arkadaşlar benim perşembe günü regl olmam gerekiyordu fakat olmadım çarşamba günü gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı perşembe akşamı kan testi verdim referans aralığı normal yazıyordu değer 0.54 mlU/ml yazıyor bugünde peçeteye ve pede birazcık koyu kan geldi durdu acaba bana yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• IMG_2073.webp
    IMG_2073.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_1976.webp
    IMG_1976.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba arkadaşlar benim perşembe günü regl olmam gerekiyordu fakat olmadım çarşamba günü gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı perşembe akşamı kan testi verdim referans aralığı normal yazıyordu değer 0.54 mlU/ml yazıyor bugünde peçeteye ve pede birazcık koyu kan geldi durdu acaba bana yardımcı olur musunuz ?
Fotoğraf ı hemen kaldırın yasak burda böyle fotoğraf paylaşmak

Ya canım, testin pozitif duruyor ama
Bu resmi atmak neden? Kahverengi kan geldi diyebilirsin.
Yani akıntıdan kim yorum yapabilir sana.
Bence kan ver, inşallah bebeğin seninledir.

Ya canım, testin pozitif duruyor ama
Bu resmi atmak neden? Kahverengi kan geldi diyebilirsin.
Yani akıntıdan kim yorum yapabilir sana.
Bence kan ver, inşallah bebeğin seninledir.
Verdim zaten referans aralığı normal yazıyordu kan değeri 0.54 ml

Kan vermişsiniz ve sonuç negatif.. kan ya da lekelenmede de olduysa regl başlıyor demekki... Testin pozitif olması da yalanci pozitif olduğunu düşünebilirsiniz.. çünkü kan sonucunuz en net sonuçtur

Kan negatif ama bu testlerden bidaha yapma canim ya cok yaniltiyorlar yalanci pozitif gosteriyor hevesleniyorsun kanda negatif cikiyor psikolojikman etkileniyor insan

Yorumunu anlayamadim fotolarda anormal bi durum yok nesi yasak herkez boyle paylasim yapiyor
Valla pet fotosu paylaşan yok kuzum paylaşanıda hemen uyarıyorlar zaten çalışırken öyle gireyim dedim görünce hemen kısa yazabildim hesabı pasife bile alıyorlar bu gibi foto atanların

Valla pet fotosu paylaşan yok kuzum paylaşanıda hemen uyarıyorlar zaten çalışırken öyle gireyim dedim görünce hemen kısa yazabildim hesabı pasife bile alıyorlar bu gibi foto atanların
Ped fotosu gormedim demekki kaldirmis sizin uyarinizdan sonra paylasmissa tabikide yanlis ve iyrenc

Back
X