Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetArkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ??
Bebek el sallıyor annesi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ??
Çocuk okula başlayacak yakındaArkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ??
Çocuk okula başlayacak yakında
çok teşekkür ederim,insan testlere güvenemiyor ondan kuruyorum .Çocuk okula başlayacak yakında![]()
Gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Bize de yazın sonucu, hayırlı olsunİkinci de böyle çıktı arkadaşlar sorun yok değil mi ona göre kan vereyim
HamilsinizArkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ??
Amin inşallah çok mutlu oldum sizin için sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimHepinize teşekkür ederim arkadaşlar 76 çıktı sonucum,Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin![]()
Çok teşekkür ederim Allah sizleri de müjdelendirsinAmin inşallah çok mutlu oldum sizin için sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hangi marka var gibi sanırım freey yalancı pozitif gösteriyor diye duydumBana da bakar mısınız kızlar
ProdoctorHangi marka var gibi sanırım freey yalancı pozitif gösteriyor diye duydum
İlk 5 dkda çıktıysa var benceProdoctor