N nugur Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2025 6 0 1 30 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #21 zemheri_ .!.: Prodoctor Genişletmek için tıkla... Ben de çift çıkmışti kanda negatifti ins siz ki doğru çıkar inşallah
zemheri_ .!.: Prodoctor Genişletmek için tıkla... Ben de çift çıkmışti kanda negatifti ins siz ki doğru çıkar inşallah
nisanekim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 752 700 103 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #22 zemheri_ .!.: Bana da bakar mısınız kızlar Genişletmek için tıkla... Benim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğim
zemheri_ .!.: Bana da bakar mısınız kızlar Genişletmek için tıkla... Benim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğim
Z zemheri_ Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2025 101 5 11 22 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #23 nisanekim .!.: Benim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğim Genişletmek için tıkla... Testinizi atar mısınız merak ettim
nisanekim .!.: Benim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğim Genişletmek için tıkla... Testinizi atar mısınız merak ettim
nisanekim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 752 700 103 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #24 zemheri_ .!.: Testinizi atar mısınız merak ettim Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG_3252.webp 35,5 KB · Görüntüleme: 14
A asmalikonak Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2024 436 62 13 26 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #25 feygey .!.: Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 76 çıktı sonucum,Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydi
feygey .!.: Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 76 çıktı sonucum,Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydi
F feygey Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 128 40 13 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #26 asmalikonak .!.: Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydi Genişletmek için tıkla... Bir kere midem yandı,mide özsuyum ağzıma geldi.Ona çok şaşırdım reflüm yok çünkü.O gün birkaç kere öğürdüm.Kasık sızlamalarım epey vardı sağ sol kasık sızlıyordu hep.Ve bence sarı akıntı oluştu.
asmalikonak .!.: Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydi Genişletmek için tıkla... Bir kere midem yandı,mide özsuyum ağzıma geldi.Ona çok şaşırdım reflüm yok çünkü.O gün birkaç kere öğürdüm.Kasık sızlamalarım epey vardı sağ sol kasık sızlıyordu hep.Ve bence sarı akıntı oluştu.
Z zemheri_ Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2025 101 5 11 22 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #27 nisanekim .!.: Eki Görüntüle 3563908 Genişletmek için tıkla... Sizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil
nisanekim .!.: Eki Görüntüle 3563908 Genişletmek için tıkla... Sizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil
nisanekim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 752 700 103 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #28 zemheri_ .!.: Sizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanız
zemheri_ .!.: Sizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanız
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.066 285 73 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #29 feygey .!.: Arkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ?? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelik testinizin markası nedir acaba
feygey .!.: Arkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ?? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelik testinizin markası nedir acaba
F feygey Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2025 128 40 13 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #30 Berfin0 .!.: Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelik testinizin markası nedir acaba Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim amin inşallah innovita
Berfin0 .!.: Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gebelik testinizin markası nedir acaba Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim amin inşallah innovita
Z zemheri_ Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2025 101 5 11 22 21 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #31 nisanekim .!.: Ne zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanız Genişletmek için tıkla... Yeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericem
nisanekim .!.: Ne zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanız Genişletmek için tıkla... Yeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericem
nisanekim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 752 700 103 22 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi feygey #32 zemheri_ .!.: Yeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericem Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun
zemheri_ .!.: Yeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericem Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun