• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Esrranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
15
3
1
22
Kızlar merhaba bi kaç aydır adet düzensizliğim var ama sebebi kesinlikle belli değil. Geçen ay 3 gün lekenmem geldi test yapmadım. bu ay normalde ayın 9 unda hasta olmam gerekiyordu olmadım. Bulantım ara sıra baş dönmem dışında bir belirtin yok sizce hamilemiyim ne zaman test yapmayalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba bi kaç aydır adet düzensizliğim var ama sebebi kesinlikle belli değil. Geçen ay 3 gün lekenmem geldi test yapmadım. bu ay normalde ayın 9 unda hasta olmam gerekiyordu olmadım. Bulantım ara sıra baş dönmem dışında bir belirtin yok sizce hamilemiyim ne zaman test yapmayalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
Günün geçmiş test yap varsa çıkar

Ben adetime 1 gün kala test yaptım çıkmıştı eğer varsa sizde de çıkar mutlaka

Back
X