- 12 Ağustos 2024
- 12
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi elifdediki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerde sıkıntı olabilir hiç durma kan ver en iyi öyle öğrenebilirsinKızlar geçen çarşamba akşamı testim anında çift çizgi perşembe sabahı negatif pazar akşamı pozitif bugün Salı sabahı negatif sizce hamile miyim
Hangi marka testlerKızlar geçen çarşamba akşamı testim anında çift çizgi perşembe sabahı negatif pazar akşamı pozitif bugün Salı sabahı negatif sizce hamile miyim
Bende verdim negatif çoktı adetime de bir hafta kaldı ama yumurtlama zamanı da pozitif çıkabiliyormuş bugün test yaptım mesela negatif çıktıVerdim dün yoktu pazar regl günüm emin olmak için farklı markalarda test yaptım inanın çok tuhaf
Testleri çok erken yapmışsınız, kanda negatifse su anlım negatiftir. Regl geçince deneyinBende verdim negatif çoktı adetime de bir hafta kaldı ama yumurtlama zamanı da pozitif çıkabiliyormuş bugün test yaptım mesela negatif çıktı
Merhaba test yapmaya devam ettiniz mi dün regl olmam gerekiyordu geciktim bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı yarın kana gidicemBende verdim negatif çoktı adetime de bir hafta kaldı ama yumurtlama zamanı da pozitif çıkabiliyormuş bugün test yaptım mesela negatif çıktı
Yok hayır devam etmedim adetime 3 gün kaldı bekliyorum siz kan verdiniz miMerhaba test yapmaya devam ettiniz mi dün regl olmam gerekiyordu geciktim bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı yarın kana gidicem
Evet verdim sonuçları bekliyorum umarım ikimizde hamileyizdirYok hayır devam etmedim adetime 3 gün kaldı bekliyorum siz kan verdiniz mi
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bekliyorum haberiniEvet verdim sonuçları bekliyorum umarım ikimizde hamileyizdir![]()
Aminnnnnİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bekliyorum haberini
Merhaba Sonuç ciktimiAminnnnnSonuçlar çıkınca haber vericem
![]()
Merhaba hayır randevum vardı bugün devlet hastanesinde yaptırdım öğleden sonra hala çıkmadı yarına kaldı meraktan ölücemMerhaba Sonuç ciktimi
Benimde bugün peçeteye pembemsi gibi belli olmayan leke geldi yarın olmam inşallah hasta adetime de 3 gün kaldıMerhaba hayır randevum vardı bugün devlet hastanesinde yaptırdım öğleden sonra hala çıkmadı yarına kaldı meraktan ölücem
Bugün gecikmemin 4.günü dünkü kan testi sonucum 2.90 çıktıBenimde bugün peçeteye pembemsi gibi belli olmayan leke geldi yarın olmam inşallah hasta adetime de 3 gün kaldı