Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim bizi de haberdar etYok bugün 2. Gün olacak beta testi vereli bu akşam acilden kan vereceğim
Kan verdiniz mi acaba sonuç ne çıktı verdiyseniz?Yok bugün 2. Gün olacak beta testi vereli bu akşam acilden kan vereceğim
Kanda en erken ne zaman belli olur gebelik benim hemen öğrenip tedavi başlamam lazımsa cevaplarsanız sevinirimBenim alti haftalıkken düşük oldu canım kese falan oluştu. Ama gelişmedi büyüme devam etmedi. Şöyle diyeyim geçmişin de düşüğün her hangi bir hastalığın yoksa Beta takibi yaptırma bir hafta sonra git kesesinin gözükmesi lazım. Ama geçmişte sıkıntılı gebelik vs hastalık kan uyuşmazlığı olur diyabet tansiyon vs varsa hekimine git hem Beta takibi uaptir hemde tüm kan tahlilini yaptır canım
Bu yumurtanın çatlama zamanına göre değişir canım ben ilişkiden 11 gün sonra 30 Beta ile öğrendim en erkenKanda en erken ne zaman belli olur gebelik benim hemen öğrenip tedavi başlamam lazımsa cevaplarsanız sevinirim
Evet haklısın pazartesi günü gidecegim başka bir kontrol üm var dedim ordada acilde kan versem adetime 4 veya 5 gün kalıyor belli olur diye dusundüm amaBu yumurtanın çatlama zamanına göre değişir canım ben ilişkiden 11 gün sonra 30 Beta ile öğrendim en erken
Hamilesin tebrikler adetiniz geçtikten 2 3 gün sonra yapın yada adet günü bazen test negatif gösteriyorBazı kişilerde de testi iki çizgi çıkıp beta 0.100 çıkmış falan en önemlisi kan değil mi
Merhaba. Benim beta adet günü 67 çıkmıştı. Yani senin gayet iyi bir değer ve idrar testine aldanmayın. Gebeyken erken gebelik testlerim hep negatifti ama kaset testlerim pozitifti benim.Siz tecrübeli olanlar adetine 6 gün kala beta değeri böylr çıkan var mı