• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

aysetoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
24
1
1
22
Merhabalar adet olmama altı gün kala beta HC G 287 çıktı şu an adet olmama dört gün var eczanede satılan erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim böyle durumu yaşayan var mı

Bende beta 30 iken bu kacar net çıkarmıştı awox kesinlikle test bozuk canım. Normalde de çok güvenirim awoxa ama bozuk kan tek doğru olan canım

Eklentiler

• Screenshot_20241125-103710~2.png
    Screenshot_20241125-103710~2.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 29
Yani kafamı çok karıştırdı şimdi siz tekrar beta yaptınız mı kaç çıktı
Benim alti haftalıkken düşük oldu canım kese falan oluştu. Ama gelişmedi büyüme devam etmedi. Şöyle diyeyim geçmişin de düşüğün her hangi bir hastalığın yoksa Beta takibi yaptırma bir hafta sonra git kesesinin gözükmesi lazım. Ama geçmişte sıkıntılı gebelik vs hastalık kan uyuşmazlığı olur diyabet tansiyon vs varsa hekimine git hem Beta takibi uaptir hemde tüm kan tahlilini yaptır canım

Yanılıyosunuz beta tamamen sıfır olunca kanamam başladı benim bende sizin gibi düşünüyodum başta malesef beş altına düştü ve regl başladı kimyasal gebeliğimde
Üç düşük yaşadım üçünde de beta düşüşe geçti hepsinde farklı degerlerdeydi gebelik haftaları da farklıydı ve 240.000 kusurden de düşen betam oldu hepsinde iki günde bir Beta takibi yapıldı biri 240 karda kanama geldi birinde 320 di diğeri en son gebeliğim çok inatçı çıktı onda değer 3000 den düşüşe geçti 198 di kan verdim eve geldim iki saatsonra kanama başladı. Yani Beta sıfırlanmadan ben de gebelikler hep kanama ile sonlandı doktor da zaten bu şekilde olacağını söylemişti. Ya ben hiç kimyasal gebelik yaşadım Benim hepsinde kese oldu Bebek oldu birinin kalp atışı oldu durdu diğerinin kalp atışı hiç olmadı birinde de daha bebek oluşmadı yok kesesi bebeği oluşturacak kese oluşmuştu öyle belki de ondan benim değerler sıfırlanmadan kanama başlıyordu.

Üç düşük yaşadım üçünde de beta düşüşe geçti hepsinde farklı degerlerdeydi gebelik haftaları da farklıydı ve 240.000 kusurden de düşen betam oldu hepsinde iki günde bir Beta takibi yapıldı biri 240 karda kanama geldi birinde 320 di diğeri en son gebeliğim çok inatçı çıktı onda değer 3000 den düşüşe geçti 198 di kan verdim eve geldim iki saatsonra kanama başladı. Yani Beta sıfırlanmadan ben de gebelikler hep kanama ile sonlandı doktor da zaten bu şekilde olacağını söylemişti. Ya ben hiç kimyasal gebelik yaşadım Benim hepsinde kese oldu Bebek oldu birinin kalp atışı oldu durdu diğerinin kalp atışı hiç olmadı birinde de daha bebek oluşmadı yok kesesi bebeği oluşturacak kese oluşmuştu öyle belki de ondan benim değerler sıfırlanmadan kanama başlıyordu.
Olabilir bu gebelik durumları çok çeşitli bende beşinci de bebeğimi sağlıkla kucakladım çok zor zamanlar geçirdim ama sabrın sonu selamet inşallah isteyen herkese nasip olsun

Ayyy inşallah sizin süreciniz nasıl olmuştu birde adet olmama. 6 gün varken 287 çıkabilir mi
Erken yumurtlama olmuştur sizin o yüzden normal belki hemen adet sonrası ilk hafta yumurta olgunlaştı ve gebelik oldu gayet olağan benim süreçler çok kötüydü şimdi oğlum yanımda çok şükür kötü tecribeleri okumayın mümküm mertebe 🥰🥹

Olabilir bu gebelik durumları çok çeşitli bende beşinci de bebeğimi sağlıkla kucakladım çok zor zamanlar geçirdim ama sabrın sonu selamet inşallah isteyen herkese nasip olsun
Amin canım bende üçüncü gebelikte kızımı kucağıma aldım ikinci bebeği isterken 17 Aralık'ta bir kaybım daha oldu. Nasip te varsa yapacak hic birşey yok hayırlısla isteyen herkesin kucağı boş kalmasın

Erken yumurtlama olmuştur sizin o yüzden normal belki hemen adet sonrası ilk hafta yumurta olgunlaştı ve gebelik oldu gayet olağan benim süreçler çok kötüydü şimdi oğlum yanımda çok şükür kötü tecribeleri okumayın mümküm mertebe 🥰🥹
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için
Amin canım bende üçüncü gebelikte kızımı kucağıma aldım ikinci bebeği isterken 17 Aralık'ta bir kaybım daha oldu. Nasip te varsa yapacak hic birşey yok hayırlısla isteyen herkesin kucağı boş kalmasın
amin aminn inşallah dua edelim birbirimize inşallah

Back