Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan önemli tabiki testler yanıltabilirBazı kişilerde de testi iki çizgi çıkıp beta 0.100 çıkmış falan en önemlisi kan değil mi
Bende beta 30 iken bu kacar net çıkarmıştı awox kesinlikle test bozuk canım. Normalde de çok güvenirim awoxa ama bozuk kan tek doğru olan canımAwox markası
Benim alti haftalıkken düşük oldu canım kese falan oluştu. Ama gelişmedi büyüme devam etmedi. Şöyle diyeyim geçmişin de düşüğün her hangi bir hastalığın yoksa Beta takibi yaptırma bir hafta sonra git kesesinin gözükmesi lazım. Ama geçmişte sıkıntılı gebelik vs hastalık kan uyuşmazlığı olur diyabet tansiyon vs varsa hekimine git hem Beta takibi uaptir hemde tüm kan tahlilini yaptır canımYani kafamı çok karıştırdı şimdi siz tekrar beta yaptınız mı kaç çıktı
Kafanı karıştırma canım benim senin test bozuk başka test yap cok isterse. Ama önemli olan Kan tek doğru oYani kafamı çok karıştırdı şimdi siz tekrar beta yaptınız mı kaç çıktı
İki gundede 270 kusurlerde. O lanmaz ltest bozuk silik çıkardı ancak kanama ile sıfırlanır betaKafanı karıştırma canım benim senin test bozuk başka test yap cok isterse. Ama önemli olan Kan tek doğru o
Yanılıyosunuz beta tamamen sıfır olunca kanamam başladı benim bende sizin gibi düşünüyodum başta malesef beş altına düştü ve regl başladı kimyasal gebeliğimdeİki gundede 270 kusurlerde. O lanmaz ltest bozuk silik çıkardı ancak kanama ile sıfırlanır beta
Ben yeni evliyim bu ikinci ayımdı gebelik isteyeli onuda daha adet olmama 4 gün kala böylr sonuçlar çıktıKafanı karıştırma canım benim senin test bozuk başka test yap cok isterse. Ama önemli olan Kan tek doğru o
Vermem gereken gün bugün 14 ünde bu dönüş çıktı bugün belli olacak bakalımKonu sahibesi ya başka marka test alın yada en sağlıklısı kan verin zaten artış takibi yapmanız gerekirdi
Üç düşük yaşadım üçünde de beta düşüşe geçti hepsinde farklı degerlerdeydi gebelik haftaları da farklıydı ve 240.000 kusurden de düşen betam oldu hepsinde iki günde bir Beta takibi yapıldı biri 240 karda kanama geldi birinde 320 di diğeri en son gebeliğim çok inatçı çıktı onda değer 3000 den düşüşe geçti 198 di kan verdim eve geldim iki saatsonra kanama başladı. Yani Beta sıfırlanmadan ben de gebelikler hep kanama ile sonlandı doktor da zaten bu şekilde olacağını söylemişti. Ya ben hiç kimyasal gebelik yaşadım Benim hepsinde kese oldu Bebek oldu birinin kalp atışı oldu durdu diğerinin kalp atışı hiç olmadı birinde de daha bebek oluşmadı yok kesesi bebeği oluşturacak kese oluşmuştu öyle belki de ondan benim değerler sıfırlanmadan kanama başlıyordu.Yanılıyosunuz beta tamamen sıfır olunca kanamam başladı benim bende sizin gibi düşünüyodum başta malesef beş altına düştü ve regl başladı kimyasal gebeliğimde
İnşallah güzel bir artış görürsünüz tetler yanıltıcı olabiliyor muhtemelen test bozuk bir günde sıfır olamazVermem gereken gün bugün 14 ünde bu dönüş çıktı bugün belli olacak bakalım
Ayyy inşallah sizin süreciniz nasıl olmuştu birde adet olmama. 6 gün varken 287 çıkabilir miİnşallah güzel bir artış görürsünüz tetler yanıltıcı olabiliyor muhtemelen test bozuk bir günde sıfır olamaz
Olabilir bu gebelik durumları çok çeşitli bende beşinci de bebeğimi sağlıkla kucakladım çok zor zamanlar geçirdim ama sabrın sonu selamet inşallah isteyen herkese nasip olsunÜç düşük yaşadım üçünde de beta düşüşe geçti hepsinde farklı degerlerdeydi gebelik haftaları da farklıydı ve 240.000 kusurden de düşen betam oldu hepsinde iki günde bir Beta takibi yapıldı biri 240 karda kanama geldi birinde 320 di diğeri en son gebeliğim çok inatçı çıktı onda değer 3000 den düşüşe geçti 198 di kan verdim eve geldim iki saatsonra kanama başladı. Yani Beta sıfırlanmadan ben de gebelikler hep kanama ile sonlandı doktor da zaten bu şekilde olacağını söylemişti. Ya ben hiç kimyasal gebelik yaşadım Benim hepsinde kese oldu Bebek oldu birinin kalp atışı oldu durdu diğerinin kalp atışı hiç olmadı birinde de daha bebek oluşmadı yok kesesi bebeği oluşturacak kese oluşmuştu öyle belki de ondan benim değerler sıfırlanmadan kanama başlıyordu.
Erken yumurtlama olmuştur sizin o yüzden normal belki hemen adet sonrası ilk hafta yumurta olgunlaştı ve gebelik oldu gayet olağan benim süreçler çok kötüydü şimdi oğlum yanımda çok şükür kötü tecribeleri okumayın mümküm mertebeAyyy inşallah sizin süreciniz nasıl olmuştu birde adet olmama. 6 gün varken 287 çıkabilir mi
Amin canım bende üçüncü gebelikte kızımı kucağıma aldım ikinci bebeği isterken 17 Aralık'ta bir kaybım daha oldu. Nasip te varsa yapacak hic birşey yok hayırlısla isteyen herkesin kucağı boş kalmasınOlabilir bu gebelik durumları çok çeşitli bende beşinci de bebeğimi sağlıkla kucakladım çok zor zamanlar geçirdim ama sabrın sonu selamet inşallah isteyen herkese nasip olsun
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz içinErken yumurtlama olmuştur sizin o yüzden normal belki hemen adet sonrası ilk hafta yumurta olgunlaştı ve gebelik oldu gayet olağan benim süreçler çok kötüydü şimdi oğlum yanımda çok şükür kötü tecribeleri okumayın mümküm mertebe
amin aminn inşallah dua edelim birbirimize inşallahAmin canım bende üçüncü gebelikte kızımı kucağıma aldım ikinci bebeği isterken 17 Aralık'ta bir kaybım daha oldu. Nasip te varsa yapacak hic birşey yok hayırlısla isteyen herkesin kucağı boş kalmasın
Yok bugün 2. Gün olacak beta testi vereli bu akşam acilden kan vereceğimBaşka bir test yaptınız mı ?