Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaBetanız pozitif çıkmış, testte hiç mi çizgi yok
Yanıltabilir mi acabaYok ya
Kan testi yanıltmaz beybi başka test markasını mı denesenSiz tecrübeli olanlar adetine 6 gün kala beta değeri böylr çıkan var mı
testinizi ve beta sonucunuzu atar mısınızMerhabalar adet olmama altı gün kala beta HC G 287 çıktı şu an adet olmama dört gün var eczanede satılan erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim böyle durumu yaşayan var mı
testinizi ve beta sonucunuzu atar mısınız
Bugün tekrar kan verin ya test bozuk yada kimyasal gibi bir durum olup beta düştü başka açıklaması yok çünkü dediğiniz değer normal şartlarda testte belirgin çıkarMerhabalar adet olmama altı gün kala beta HC G 287 çıktı şu an adet olmama dört gün var eczanede satılan erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim böyle durumu yaşayan var mı
Hamilesiniz bence test hatalı kan kesim sonuçtur kaç günde bir regl oluyorsunuz.Merhabalar adet olmama altı gün kala beta HC G 287 çıktı şu an adet olmama dört gün var eczanede satılan erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı acaba hamile miyim böyle durumu yaşayan var mı