• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

aselsu69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
11
-9
1
21
Öncelikle merhaba. Regl dönemimden 1-2 gün önce korunmasız cinsel ilişki yaşadık içime b****ma gibi bir durum olmadı. Regl oldum daha sonra 1 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akıntım geldi bunun sebebi nedir

Son düzenleme:
Hamile degilsin regl isen stres olabilir bi ultrasonla baktir kist vs var mi diye ama olur bunlar nornal yani

Çok teşekkür ederim daha önce kistim olduğunu söylemişlerdi birde ilişkinin üzerine böyle gelince korkmadım değil. Artık psikolojikmen midem falanda bulanmaya başladı tamamen psikolojik ama yarın bir gidip baktıracağım

Çok teşekkür ederim daha önce kistim olduğunu söylemişlerdi birde ilişkinin üzerine böyle gelince korkmadım değil. Artık psikolojikmen midem falanda bulanmaya başladı tamamen psikolojik ama yarın bir gidip baktıracağım
Muhtemelen kist yapmis olabilir ihmal etmeyin gecmis olsun

Öncelikle merhaba. Regl dönemimden 1-2 gün önce korunmasız cinsel ilişki yaşadık içime b****ma gibi bir durum olmadı. Regl oldum daha sonra 1 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akıntım geldi bunun sebebi nedir
Reglden 14 gün önce yumurtlama olur.
Hamile değilsiniz

ya evet bende sizin gibi düşünüyorum. Döngümü falan sürekli takip ediyorum. Ve regl olduğumda da gebeliğin olmayacağını biliyorum. Kahve rengi akıntıyı araştırmak istedim%99 gebelik olarak yaşamış bu durumu çelişkiye düştüm
Reglden 14 gün önce yumurtlama olur.
Hamile değilsiniz

Back