Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba. Regl dönemimden 1-2 gün önce korunmasız cinsel ilişki yaşadık içime b****ma gibi bir durum olmadı. Regl oldum daha sonra 1 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akıntım geldi bunun sebebi nedir
Çok teşekkür ederim daha önce kistim olduğunu söylemişlerdi birde ilişkinin üzerine böyle gelince korkmadım değil. Artık psikolojikmen midem falanda bulanmaya başladı tamamen psikolojik ama yarın bir gidip baktıracağım
Çok teşekkür ederim daha önce kistim olduğunu söylemişlerdi birde ilişkinin üzerine böyle gelince korkmadım değil. Artık psikolojikmen midem falanda bulanmaya başladı tamamen psikolojik ama yarın bir gidip baktıracağım
Öncelikle merhaba. Regl dönemimden 1-2 gün önce korunmasız cinsel ilişki yaşadık içime b****ma gibi bir durum olmadı. Regl oldum daha sonra 1 1 buçuk hafta boyunca kahverengi akıntım geldi bunun sebebi nedir
ya evet bende sizin gibi düşünüyorum. Döngümü falan sürekli takip ediyorum. Ve regl olduğumda da gebeliğin olmayacağını biliyorum. Kahve rengi akıntıyı araştırmak istedim%99 gebelik olarak yaşamış bu durumu çelişkiye düştüm