Hamile miyim

Amin inşallah inanın çok çabaladım belki elimdeki imkanlar kısıtlıydı ama ben gittim iki ayrı hastane önce sağlık ocağı sonra eğitim araştırma hastanesi orda iki doktor a göründüm baktım olmuyor başka bir eğitim araştırmaya gittim doktor bile bile diyor düşük yaparsin ben bunu engelleyen öyle bir ilaç yok diyor benim şansım bu işte

O kadar üzüldüm ki Rabbım yüzünü güldürsün seni müjdelesin inşallah derdi verende dermanı verende Allah bol bol dua edicem senin için Allah büyüktür Allah nasip ettiği an kucağına almaya hiç bir şey engel olmaz sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi

Allah razı olsun duan için gerçekten çok sağol Allah sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Allah razı olsun duan için gerçekten çok sağol Allah sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Cümlemizden inşallah amin bu duygu çok başka bir şeymiş bu hevesler bu hayal kırıklığı çok başkaymış rabbim kolaylikla nasip etsin inşallah kimse bu stresi hak etmiyor kendimi bazen eksik ve yetersiz hissedip agliyorum negatiflr pskolojimi bozuyor

Öyle düşünme bı zamanı vardır beklemek sabretmek gerekir yetersiz hissediyor insan ama senin elinde olan bir şey değil ki yetersiz hissede sin Allah büyük bı kapı açılır bı kapı kapanır benim bu üçüncü bir hastalikliydi hala içim öyle bı umut varki eğerki cinsiyet farketmez ama erkek olursa umut olsun isterim çünkü çok umutlarlan bekledim sende umut hep vardır senin hikayeni bilmiyorum ne yaşadın bu durumla ilgili ama sadece tedavi varsa tedavini ol tüp bebek falan bende belki tüp bebek yaparım

Ben 4 aydır deniyorum Senem dolmayana kadr başka bir şey yapmk istemiyorum yillarca bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun inşallah 4 ayda bu kdr hayal kırıklığı yasadim yillrca bekleyenler kim bilir ne kadar üzülmüşlerdir

Hımm bir seneye kadar normal olmaması yani bir sene içinde olmazsa gidersin doktor hayırlısı

İnşallah kalırsın biran önce müjdeli haberi beklerim
Allah razı olsun inşallah eşime söylemeden gidip kan vermeyi düşünüyorum her seferinde onunda hevesi kırılıyor üzülüyorum bu ay kendimi telaşlarm stresim ve düşüncelerimle tek başıma bıraktım eşimle pylasmadım

bende öyle yaa beraber gittik falan gözünde sevinci gördüm ama yine hayal kırıklığı ama bu sefer kimseye söylemeden yapacağım inşallah olursa çok düşük yaptım

bende öyle yaa beraber gittik falan gözünde sevinci gördüm ama yine hayal kırıklığı ama bu sefer kimseye söylemeden yapacağım inşallah olursa çok düşük yaptım
Bol bol dua edin be bencede tek başımıza yapmalıyız eşimin üzülmesi beni daha çok üzülüyor pazartesi kan vericm inşallah benim için dua eder misiniz

T
Bol bol dua edin be bencede tek başımıza yapmalıyız eşimin üzülmesi beni daha çok üzülüyor pazartesi kan vericm inşallah benim için dua eder misiniz
Tabi ettim zaten dün burda bir kaç kişiye ettim içinde sende vardın çok samimi içten geldin cünkü inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğin olur Allah sana naip eder inşallah banada içinden gele gele yazıyorum eğer ki oğlum olursa kız erkek fark etmez tabi ama umudum hep olduğu için çokta düşük yaptığım için adinı umut koyucam inşallah ismi hazır ama ondan sonra bı kız çocuğumda olsun daha da bir şey istemem

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah çok güzel bir kalbiniz var gönlünüzden geçen ne varsa rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah inşallah kızda erkekte nasip olur o kadar güzel günleriniz olurki tüm bu stresli sıkıntılı gunlerinizi unutursunuz

Amin inşallah bu yazdıklarin asıl senin çok iyi kalbin var müjdeli haberi tez zamanda yazarsın inşallah bende inşallah

İnşallah seninde çok güzel günlerin olur cocuğunla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…