- 19 Aralık 2024
- 382
- 46
- 13
- 22
Ağız da kuruluk hamilelik belirtisi mi acaba iki haftadr öyle sürekli içecek tüketiyorumVer ver önemli takip edilmeli çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağız da kuruluk hamilelik belirtisi mi acaba iki haftadr öyle sürekli içecek tüketiyorumVer ver önemli takip edilmeli çünkü
Susamak bildigim kadarıyla hamileligin ilk donemlerin oluyor halsizlik sürekli idrara gitmek aslında fark etmiyorsun aynı zannediyorsun ama aynı değil göğüs ağrıyor benim gosgusum çok sızladı işte koku hassasiyeti ve bunlar hemen belli olmayabilirAğız da kuruluk hamilelik belirtisi mi acaba iki haftadr öyle sürekli içecek tüketiyorum
Uyku çok var eşim artık yeter diyo film izliyoruz bn uykuya dalıyorum feln 2 haftadr böyle zaten yeni uyandm yine uyumuştum surekli ağzım kuru gogusum şiş ve kaşıntı var sık idrale çıkma var ama bu adet öncesi de olabilirSusamak bildigim kadarıyla hamileligin ilk donemlerin oluyor halsizlik sürekli idrara gitmek aslında fark etmiyorsun aynı zannediyorsun ama aynı değil göğüs ağrıyor benim gosgusum çok sızladı işte koku hassasiyeti ve bunlar hemen belli olmayabilir
Bı yakınım iki aylıkken belirtileri başladı kişiden kişiye göre değişiyor.hatta.diyorduki 2 ay olcak hiç bir şey olmuyor bana ne mide bulantısı ne tiksinde ne bı halsizlik uyku falanAğız da kuruluk hamilelik belirtisi mi acaba iki haftadr öyle sürekli içecek tüketiyorum
Bnde bulantı feln yok akıntım da 2 gündür yok tiksinmede yok halsizlik uyku var amaBo
Bı yakınım iki aylıkken belirtileri başladı kişiden kişiye göre değişiyor.hatta.diyorduki 2 ay olcak hiç bir şey olmuyor bana ne mide bulantısı ne tiksinde ne bı halsizlik uyku falan
Akintin hiç yokmu çünkü varjinal akıntı genelde hamilelik belirtisi oluyor olmazsa adet oluyorsun ama bu hani desem ki buradan bı kişi yazmıştı sıfır akıntım var hamilelikte kuruluktan doktora gittim kişiden kiseye degisiyorBnde bulantı feln yok akıntım da 2 gündür yok tiksinmede yok halsizlik uyku var ama
Bende oluyordu iki gündür yok akıntım kesildi bilmiyorum ki blkide hasta olucmAkintin hiç yokmu çünkü varjinal akıntı genelde hamilelik belirtisi oluyor olmazsa adet oluyorsun ama bu hani desem ki buradan bı kişi yazmıştı sıfır akıntım var hamilelikte kuruluktan doktora gittim kişiden kiseye degisiyor
Bence kişiden kişiye göre değişiyor kız dediki bana benim iki gebeligimdede farklı oldu aynı cinsiyet birinde full akıntım artık akıntım kesilsin diye doktora danışınız digerinde küp kuruymus doktora ilaç yazdirmisti hatirladigim kadarıyla ama benim genel olarak adetime yakın kurulasir bı üc dört gün sonra da adet olurumBende oluyordu iki gündür yok akıntım kesildi bilmiyorum ki blkide hasta olucm
Bence kişiden kişiye göre değişiyor kız dediki bana benim iki gebeligimdede farklı oldu aynı cinsiyet birinde full akıntım artık akıntım kesilsin diye doktora danışınız digerinde küp kuruymus doktora ilaç yazdirmisti hatirladigim kadarıyla ama benim genel olarak adetime yakın kurulasir bı üc dört gün sonra da adet olurum
Hayırlısı inşallahBnde şüphelendim inşallah öyle olmaz karin ağrım var hafiften
Hayırlısı inşallah