• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

edadiyebirisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
334
111
18
Kızlar adetim hep geç olur 40-45 gün arası kasımın 8 inde falan olmam lazımdı ama olmadım evde gebelik testi yapmıştım baya oluyor tabi negatif çıkmıştı geçen gün bir anda midem bulandı lavaboya zor yetistim kustum biraz daha önce hiç böyle birşey olmamıştı gebelik ihtimali aklımdan bile geçmiyordu adet de olmayınca aklıma takıldı kan testi verdim 6.10 çıktı sonuç doktor 2 gün sonra tekrar kan testi vermemi istedi sizce gebelik var mıdır değer yükselir mi gecikmeye göre değer biraz düşük dedi doktor yükselmesini kontrol edelim dedi
İlk defa değer bu kadar yüksek çıktı hiç çıkmamıştı yumurtlama geç oluyor bende geç döllenme falan olabilir mi benim gibi böyle beta hcg yükselen var mı yardımcı olur musunuz lütfen 🥹

Eklentiler

• Screenshot_20241210-152008_1.jpg
    Screenshot_20241210-152008_1.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 311
Kızlar merhabalar 🌸 Regl günüme 4 gün kala bu erken gebelik testini yaptım 2 dakika içerisinde böyle bir çizgim çıktı.
Yumurtlama günlerini değerlendirdik.
5-6 gün önce fazlaca kaşık ağrım vardı.
Şuan yok adet olacak gibide hiç değilim.
Umutlanmak istemiyorum daha 4 gün var Regl olmama ama bu erken gebelik testimde çıkan çizgi beni şüphelendirdi testi 3 kere 1 er gün ara ile tekrarladım aynı bu şekilde silik çizgim çıkıyor . Yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_1790.jpeg
    IMG_1790.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 277
Kızlar merhabalar 🌸 Regl günüme 4 gün kala bu erken gebelik testini yaptım 2 dakika içerisinde böyle bir çizgim çıktı.
Umutlanmak istemiyorum daha 4 gün var Regl olmama ama bu erken gebelik testimde çıkan çizgi beni şüphelendirdi testi 3 kere 1 er gün ara ile tekrarladım aynı bu şekilde silik çizgim çıkıyor . Yorumlar mısınız ?
Kan testi ver bence o zaman tam emin olmak için testte 5 dakika içinde belirdiyse hamile olabilirsin 🥰 daha çok yeni olduğu için çok siliktir

Merhaba umudunu kırmak istemem ama markası artımed ise yalacı pozitif olması yüksek fotoğrafta tam göremedim çizgide pembelik var mı 3 testimde aynı bu şekilde çizgi çıktı ama gebelik yoktu maalesef yarın sabah başka bir markayla deneyin bence softec falan olabilir ya da prodictor inşallah hamilesinizdir

Merhaba umudunu kırmak istemem ama markası artımed ise yalacı pozitif olması yüksek fotoğrafta tam göremedim çizgide pembelik var mı 3 testimde aynı bu şekilde çizgi çıktı ama gebelik yoktu maalesef yarın sabah başka bir markayla deneyin bence softec falan olabilir ya da prodictor inşallah hamilesinizd

Kizlarr 10 Aralık'ta kanda 0.5 çıktı değer , adete 2-3 gün var şuanda o zaman adete 4-5 gün vardı, sizce değer değişir mi, ayaklarımın altında yanma var , başımda ağrı var ve belim ağrıyor,ilk defa çok sevdiğim musakkadan midem bulandı onun kokusu bir tiksindirdi bir anda oldu.

Kizlarr 10 Aralık'ta kanda 0.5 çıktı değer , adete 2-3 gün var şuanda o zaman adete 4-5 gün vardı, sizce değer değişir mi, ayaklarımın altında yanma var , başımda ağrı var ve belim ağrıyor,ilk defa çok sevdiğim musakkadan midem bulandı onun kokusu bir tiksindirdi bir anda oldu.
Test yaptın mı canım

Back