Hamile miyim

melekzor00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
6
0
Merhabalar sivilce problemi için hastaneye başvurdum roaccutane yada zoretenin almak için ancak doktor öncelik olarak biyokimya kan testi vermemi istedi daha sonrasında bu dediğim ilaçlar dışında farklı bir ilaç verdi ve bu biyokimya kan testinde beta hCG sonucu çıktı benim merak ettiğim bu beta Hcg biyokimya testinde  normal şartlarda da çıkar mı ve bu sonuca şu an güvenebilir miyiz ilişki 8-10 kasımda yaşandı 2 aralıkta kan verildi 21-22 günde kesin gebelik olsaydı çıkar mıydı şunuda eklemek istiyorum adetlerim çok düzensiz 27 kasımda olmam gerekiyordu olmadım

Eklentiler

• IMG_2659.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 41
Bi sorun yok değil mi rahat olabilirim adetlerim çok düzensiz 6 ay olmadığım oldu yine bu ayda olmadım ama bir şey olsa bu resimdeki sonuçta çıkardı değil mi
Çıkardı tabii evet ama düzenli ilişkiniz varsa ve roaccutane kullanacaksanız daha iyi korunma yöntemi kullanın

Merhaba,roaccutane kullandığınız sürece kesinlikle hamile kalmsmanız gerekiyor. Mutlaka kesin bir yöntemle korunun. Şuan hamile değilsiniz.

Merhaba,roaccutane kullandığınız sürece kesinlikle hamile kalmsmanız gerekiyor. Mutlaka kesin bir yöntemle korunun. Şuan hamile değilsiniz.
Yok onu vermedi şu an gereksiz diye bir antibiyotik ilaç kaşınma ilacı ve krem verdi onları kullanıyorum biyokimya kan testinde hamilelik sonucu çıkınca şaşırdım aklımdaydı adet olamadığım için sizlerede sormak istedim hamile değilmişim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…