Hamile miyim?

Eşime haber vermedim emin olmadan söylemek istemiyorum kadın doğum doktoru sonuç için gel demişt gitmemiştim gitsem bakarlar mı acaba randevusuz

Eşime haber vermedim emin olmadan söylemek istemiyorum kadın doğum doktoru sonuç için gel demişt gitmemiştim gitsem bakarlar mı acaba randevusuz
Randevusuz bakmaya bilirler bence acile git beta takibi için kadın doğumcum gönderdi de yarın ver . Eğer almazlarsa hergün sabah ilk idrarla test yapmay devam et koyulaşmayı takip edersin

Pazartesi günü sağlık ocağına randevu aldım alabildiğime göre grevde değillerdir inşallah kan sonucuna göre bakıcam sonra testlere devam ederim eşime ne zaman söylemeliyim ona karar veremiyorum umutlandırmak istemiyorum

Sağlık ocağında hemşireyim grev sadece geçen hafta içindi yani yarın doktorlar çalışıyor gidip kan verebilirsin inşallah güzel haberi bize de ver

Sağlık ocağında hemşireyim grev sadece geçen hafta içindi yani yarın doktorlar çalışıyor gidip kan verebilirsin inşallah güzel haberi bize de ver
Bugün az da olsa kanamam oldu o yüzden gitmedim kanamam durursa yarın giderim diye düşünüyorum

Son attığım kaset testte pozitiflik görüyor musunuz kanamam normal hastalığa döndü o yüzden bişey diyemiyorum yarın kan testi vermeyi düşünüyorum
Kimyasal gecirmissib canım normal adete donduyse evet pozitiflik gördüm ama muhtemelen kan ile attın ama üzülme kimyasal gebelik genelde kalitesiz sperm ile alakalı vücut atıyor onu , sağlıksız gebelik gibi düşün

Evet baya araştırdım yine de her şeye şükür kadın doğuma gittim bir sorunun olmadığını söylediler daha 5 aylık evliyim hayırlısı ne zamansa o zamana inşallah çok teşekkür ederim herkese

Daha Cook yeni evlisin hocc strese girme emin ol stres engelliyor saldığın zaman olur bak ben 4 yıldır bekliyorum

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimyasal da olsa hissi güzeldi bebek olmasada iyi bir şey olduğunu öğrendim nasip diyelim hayırlısı böyleymiş demekki
Evett merak etme kimyasaldan sonra da olabilir eşin güzel beslensin salın akışına bırakın Allah'ın izniyle olur bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…