Hamilelik var canımm kan verip netlestirebilirsin adet de gecikmiş zaten
Ama beta hcg 5 ve üzeri olması gerekiyor diye biliyorum 10 gün önce 3.35 çıktı o yüzden emin olamıyorumHamilelik var canımm kan verip netlestirebilirsin adet de gecikmiş zaten
Eşim bilmiyor sağlık ocağına gitsem kan testi yapıyorlar mıVar canım hayırlı olsun
Grevleri bitti ise yapıyorlarEşim bilmiyor sağlık ocağına gitsem kan testi yapıyorlar mı
Yapıyorlar ama doktorlar grevde sanırımEşim bilmiyor sağlık ocağına gitsem kan testi yapıyorlar mı
Adetim gecikti diyorsun ama adetin geciktikten sonra kaset test falan yaptın mı hiç baktin mik
Ama beta hcg 5 ve üzeri olması gerekiyor diye biliyorum 10 gün önce 3.35 çıktı o yüzden emin olamıyorum
Hayırlı olsun gebesiniz ama daha çok yeni bence bir hafta idrar testiyle koyulaşmayı takip edin ondan sonra kan verirsiniz beta 1500 kere ulaşmadan keseyi görmeniz zor olur. Son adet tarihiniz neydiArkadaşlar merhaba 5 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz Ekim ayında grip oldum hamilelik testi istediler beta hcg 0.10 çıktı hamile değilsiniz dediler 29 kasımda kadın doğum doktoruna muayene oldum doktor yumurtalıklarda hiçbir sorunun olmadığını sadece rahim duvarının biraz kalınlaştığını bebeğin tutunması için olabileceğini söyledi kan testi verdim pazartesi sonuç için gelebilirsin dedi ve sonuç beta hcg 3.35 çıktı ben pazartesi gidemedim sonuçları uygulamadan gördüm hastalığım 2 gün gecikti ve test yaptım sonuç bu şekilde ne yapmam gerekiyor
Adetim bir gün geciktiğinde pembe olan testi yaptım daha sonra emin olmadığım için eczaneye tekrar gittim gösterdim pozitif dediler bende en iyisi hangisiyse o testi verin dedim turuncu olanı verdiler onda da sonuç böyle çıktıAdetim gecikti diyorsun ama adetin geciktikten sonra kaset test falan yaptın mı hiç baktin mi
2 aydır çocuk düşünüyoruz normalde her ayın 28 inde hasta oluyordum ama 2 aydır hastalığım düzensizleşti ilk ay hastalığım 3 gün gecikti geçen ayın 5 inde oldum bugün 7 si 2 gün geciktiHayırlı olsun gebesiniz ama daha çok yeni bence bir hafta idrar testiyle koyulaşmayı takip edin ondan sonra kan verirsiniz beta 1500 kere ulaşmadan keseyi görmeniz zor olur. Son adet tarihiniz neydi
Bugün 2. Günüm gecikme olalı .pembe olanı dün yaptım turuncu olanı bugünMerhaba gecikmenin kaçıncı günü test yaptınız belirti var miydi
Hasta olacakmış gibi ağrım var sadeceMerhaba gecikmenin kaçıncı günü test yaptınız belirti var miydi
Pembe olan erken gebelik testi onda daha net sanki turuncu olan adet geciktiğinden itibaren yapılan gebelik testiHayırlı olsun gebesiniz ama daha çok yeni bence bir hafta idrar testiyle koyulaşmayı takip edin ondan sonra kan verirsiniz beta 1500 kere ulaşmadan keseyi görmeniz zor olur. Son adet tarihiniz neydi
O zaman kesin var canim tereddüt etme kan ver bir an önce yükselişi takip et hayırlı olsunAdetim bir gün geciktiğinde pembe olan testi yaptım daha sonra emin olmadığım için eczaneye tekrar gittim gösterdim pozitif dediler bende en iyisi hangisiyse o testi verin dedim turuncu olanı verdiler onda da sonuç böyle çıktı
Renkleri arasında fark var pembe olan daha net acaba erken gebelik testi olduğu için mi çünkü turuncu olan gecikmeden sonra yapılan testO zaman kesin var canim tereddüt etme kan ver bir an önce yükselişi takip et hayırlı olsun
Evet tabiki erken gebelik daha hassas olduğu için daha belirgin çıkmadı normal canımRenkleri arasında fark var pembe olan daha net acaba erken gebelik testi olduğu için mi çünkü turuncu olan gecikmeden sonra yapılan test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?