- 9 Temmuz 2024
- 24
- 10
- 28
-
- Konu Sahibi nur20152015
Ayy teşekkür ederimŞu koyuluğun kanda çıkmama olasılığı yok. Hayırlı olsun
Ben çok evhamlı biriyimdir ya korkuyorumneden çıkmasın
Benim ki bu kadar belirgin değil ama kafam rahat 2. Olduğu için belki deMerhabalar hanımlar reglim 5 gün gecikince test yapmaya karar verdim. Tabii negatif bekliyorum bir baktım çift çizgi. İnanamayıp 3 test daha aladım ve sonuçları bu şekilde. Ne yapacağımı bilemiyorum istiyorduk eşimle ama kanda çıkmazsa diye korkuyorumbu surumu yaşayan var mı
ben de esime testi gösterdiğimde kan verene kadar inanmamıştıBen çok evhamlı biriyimdir ya korkuyorum
Hayırlı olsun inşallah hep olumlu düşününBen çok evhamlı biriyimdir ya korkuyorum
Sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallahBenim ki bu kadar belirgin değil ama kafam rahat 2. Olduğu için belki de
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah hep olumlu düşünün
Sanırım ben de öyle olacağımben de esime testi gösterdiğimde kan verene kadar inanmamıştısağlıkla gelsin insallah. ama siz bu testle hamile değilseniz, hüçbirimiz değiliz
2025 Haziran ayı anneleri grubuna gelmek istersnz beklerimİnşallah çok teşekkür ederim
Yarın kan verip netleşirse tabikii2025 Haziran ayı anneleri grubuna gelmek istersnz beklerim
İnşallah hangi marka test bir de gecikti mi gününzAy benim de testim böyle inşallah vardir yaa
Erken gebelik testi yaptim adetim 2 3 gün var test mimea markaydjİnşallah hangi marka test bir de gecikti mi gününz
Size de hayırlı olsun.Ay benim de testim böyle inşallah vardir yaa
Ayy var mi bilmiyorum ama inşallah vardır
Ay var mi bilmiyorum ama vardır inşallahYüzde yüz hamilesiniz hayırlı olsun.
Size de hayırlı olsun.
Sonucum bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor2025 Haziran ayı anneleri grubuna gelmek istersnz beklerim