- 24 Nisan 2024
- 123
- 35
- 25
-
- Konu Sahibi blackmoonlight
Test yapmadan bilemeyiz canım regl ile birerbir aynı belirtiler maddiyata gelince korkma. Kısmeti ile. Gelir inşallahKızlar merhabaa :) son regl başlangıç tarihim 28 haziran. 3 veya 4 temmuz eşimle korunmasız ilişkiye girdik. O zamandan beri benim kasık ağrım regl sancısı gibi. Bazen çok artıyor. Bunun yanında göğüs hassasiyetim, bel ağrım var ve çok gazım oluyo. koku konusunda fark edemedim çünkü grip olmuştum yeni yeni iyileşiyorum. Özellikle sol kasığım çok sancı yapıyor. Test yapsam sizce çıkar mı? Eşim istiyor ama ben maddiyat konusunda korkuyorum açıkçası. Sizce yarın ilk idrarımla erken test yapsam çıkar mıı?
İnşAllah. Çok teşekkür ederimmTest yapmadan bilemeyiz canım regl ile birerbir aynı belirtiler maddiyata gelince korkma. Kısmeti ile. Gelir inşallah
Yaptın mı test ne çıktı canımİnşAllah. Çok teşekkür ederimm
Benim de 26 Haziran son adet tarihim 4 gün önce kustum 2 gün boyunca Miğdem bulandı ve halsizdim ama Şuan adet sancısı ve hamileliğe dair bir belirtim yok bende merak içindiyim test alıcam yarın ilk idrarla yapmamız lazım daha iyi ve net bir sonuç için umarım hamileyizidirKızlar merhabaa :) son regl başlangıç tarihim 28 haziran. 3 veya 4 temmuz eşimle korunmasız ilişkiye girdik. O zamandan beri benim kasık ağrım regl sancısı gibi. Bazen çok artıyor. Bunun yanında göğüs hassasiyetim, bel ağrım var ve çok gazım oluyo. koku konusunda fark edemedim çünkü grip olmuştum yeni yeni iyileşiyorum. Özellikle sol kasığım çok sancı yapıyor. Test yapsam sizce çıkar mı? Eşim istiyor ama ben maddiyat konusunda korkuyorum açıkçası. Sizce yarın ilk idrarımla erken test yapsam çıkar mıı?
Ben hamileyimmmBenim de 26 Haziran son adet tarihim 4 gün önce kustum 2 gün boyunca Miğdem bulandı ve halsizdim ama Şuan adet sancısı ve hamileliğe dair bir belirtim yok bende merak içindiyim test alıcam yarın ilk idrarla yapmamız lazım daha iyi ve net bir sonuç için umarım hamileyizidir
Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen hamileyimmmsizin sonuç ne çıktı
Evet hala devam ediyor. Bu hafta betamı kontrol ettim 2 günde bir. 24.07- 37.1 / 26.07- 124.7 / 28.07- 570 çıktı.Merhaba, hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbelirtilerimiz benziyor, beyaz renkli akıntınız var mıydı?
beni korkutmaaaArtışı çok güzel, ikiz gebelikte olabilir
Yaa bir seferde iki bebek insanlar genelde istiyorlar. Gönlünde ne varsa o olsun inşallahbeni korkutmaaa
bilmiyorum yaa ikiz gözümü korkutuyor şu an :)Yaa bir seferde iki bebek insanlar genelde istiyorlar. Gönlünde ne varsa o olsun inşallah
Hakkında hangisi hayırlı ise o olsunbilmiyorum yaa ikiz gözümü korkutuyor şu an :)
İkiz miymişbilmiyorum yaa ikiz gözümü korkutuyor şu an :)
Merhaba benimde adetim 3 gün geçikti yumurtlamadan üç gün önce birliktelik oldu burde adetten 8 gün önce hiç geçikmez benim adetim ama bu ay 3 gün gecikti belirti sadcee bel agriis ve kasik agriis var başka birşey yok sizce hamile olabilirmiuimKızlar merhabaa :) son regl başlangıç tarihim 28 haziran. 3 veya 4 temmuz eşimle korunmasız ilişkiye girdik. O zamandan beri benim kasık ağrım regl sancısı gibi. Bazen çok artıyor. Bunun yanında göğüs hassasiyetim, bel ağrım var ve çok gazım oluyo. koku konusunda fark edemedim çünkü grip olmuştum yeni yeni iyileşiyorum. Özellikle sol kasığım çok sancı yapıyor. Test yapsam sizce çıkar mı? Eşim istiyor ama ben maddiyat konusunda korkuyorum açıkçası. Sizce yarın ilk idrarımla erken test yapsam çıkar mıı?
benim de en baskınları bel ve kasıktı :) idrar testi yapın silik dahi çıksa hemen kan verin benceMerhaba benimde adetim 3 gün geçikti yumurtlamadan üç gün önce birliktelik oldu burde adetten 8 gün önce hiç geçikmez benim adetim ama bu ay 3 gün gecikti belirti sadcee bel agriis ve kasik agriis var başka birşey yok sizce hamile olabilirmiuim
bugün gideceğim doktora bakalım :)İkiz miymiş
Bize de haber verir misinizbugün gideceğim doktora bakalım :)
Tabii kii haber vereceğimmBize de haber verir misiniz