- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
- Konu Sahibi blackmoonlight
Sonuç ne ikiz mi :)
Tabii kii haber vereceğimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii kii haber vereceğimm
haftasonu gittim muayeneye. henüz bebek görünmedi kese de çok küçük belirgindi. ama ikiz diye bişey demediler :) tek keseydi zaten. tam 4 haftalıkmışım. 25 ağustosta kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz bakalımSonuç ne ikiz mi :)
gebelik var hayırlı olsunmerhaba benim testime de bakar mısınız? Adetim 3 gün gecikti. Ama emin olamadım
haftasonu gittim muayeneye. henüz bebek görünmedi kese de çok küçük belirgindi. ama ikiz diye bişey demediler :) tek keseydi zaten. tam 4 haftalıkmışım. 25 ağustosta kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz bakalım
ayyyy çok sevindim. haber ver bana daa merak ettimHayirl olsun ben de yarın gidicem son betam 5.5 kat arttı
Hayırlı olsun canım en son betan kaçhaftasonu gittim muayeneye. henüz bebek görünmedi kese de çok küçük belirgindi. ama ikiz diye bişey demediler :) tek keseydi zaten. tam 4 haftalıkmışım. 25 ağustosta kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz bakalım
Ay gerçekten miigebelik var hayırlı olsun
Beta verdim 3862 çıktı hamileyimbenim de en baskınları bel ve kasıktı :) idrar testi yapın silik dahi çıksa hemen kan verin bence
evettttAy gerçekten mii
yaaaa çok sevindimmm. gözün aydınnn hayırlı olsun sağlıkla büyüsünBeta verdim 3862 çıktı hamileyim
Merhaba canım bugün gittim iki kese göründü ama birisi tam yuvarlak iyi dedi diğeri uzakta ve çevresinde kanama alanı var dedi şekli tam kese gibi de değil dedi belki geç döllenen bir yumurtanin kesesidir dedi 1 hafta sonraya muayeneye kaldı.ayyyy çok sevindim. haber ver bana daa merak ettim
çok sevindimmmm. Alah analı babalı büyütsün. sağlıkla ilerlesin bebişlerrMerhaba canım bugün gittim iki kese göründü ama birisi tam yuvarlak iyi dedi diğeri uzakta ve çevresinde kanama alanı var dedi şekli tam kese gibi de değil dedi belki geç döllenen bir yumurtanin kesesidir dedi 1 hafta sonraya muayeneye kaldı.
Diğerinde bebek var dolu ama kalp atışı için küçük dedi haftaya gidicem
Günde 3 progestan başlıyoruz gece itibari ile inşallah sorun olmaz
oncelikle hayirli olsun bu durumda adet bitimindeki iliskiden mi hamile kaldiniz ?Kızlar merhabaa :) son regl başlangıç tarihim 28 haziran. 3 veya 4 temmuz eşimle korunmasız ilişkiye girdik. O zamandan beri benim kasık ağrım regl sancısı gibi. Bazen çok artıyor. Bunun yanında göğüs hassasiyetim, bel ağrım var ve çok gazım oluyo. koku konusunda fark edemedim çünkü grip olmuştum yeni yeni iyileşiyorum. Özellikle sol kasığım çok sancı yapıyor. Test yapsam sizce çıkar mı? Eşim istiyor ama ben maddiyat konusunda korkuyorum açıkçası. Sizce yarın ilk idrarımla erken test yapsam çıkar mıı?
Canım senin kaç çıkmıştı değerinMerhaba canım bugün gittim iki kese göründü ama birisi tam yuvarlak iyi dedi diğeri uzakta ve çevresinde kanama alanı var dedi şekli tam kese gibi de değil dedi belki geç döllenen bir yumurtanin kesesidir dedi 1 hafta sonraya muayeneye kaldı.
Diğerinde bebek var dolu ama kalp atışı için küçük dedi haftaya gidicem
Günde 3 progestan başlıyoruz gece itibari ile inşallah sorun olmaz
hemen kan verrr net hamilesinnKızlar selamm benim adetime iki ya da üç gün kaldı, öylesine ovulasyon testi yapayım dedim bazı kadınlar hamileliği burdan anliyorlarmış ne dersiniz??
Eki Görüntüle 3468826
Heyecanlandirma benii bugün adet günüm korkudan tuvaleten çıkamıyorum... Erken Gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum kafam karışıkhemen kan verrr net hamilesinn
bu teste göre nasıl adet oldun. hamile üstüne gören de oluyo canım. Sen yine içini ferah tutmak için kan ver istersen. yoksa da sıkma canını hayırlısı olsun daha zamanı vardır demek ki üzülmeHeyecanlandirma benii bugün adet günüm korkudan tuvaleten çıkamıyorum... Erken Gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum kafam karışık
Heyecanlandirma benii bugün adet günüm korkudan tuvaleten çıkamıyorum... Erken Gebelik testi yaptım negatif çıktı bilmiyorum kafamhemen kan verrr net hamilesinn
Ay yok adet olmadım, beklenen adet günüm bugün daha olmadım, erken diye düşünüyorum o yüzden kan testi vermek istemiyorum yine hayal kırıklığı yaşamamak için. Teşekkür ederim hepimiz ivin en hayırlısı ve kolayı olsun insallahbu teste göre nasıl adet oldun. hamile üstüne gören de oluyo canım. Sen yine içini ferah tutmak için kan ver istersen. yoksa da sıkma canını hayırlısı olsun daha zamanı vardır demek ki üzülme