- 2 Temmuz 2024
- 21
- -25
- 1
- Konu Sahibi asikogretmen01
-
Ama 1 kere ilişkiden hemen oluyor mu öyleİlaç zaten etki göstermemiş kusmuşsunuz çünkü. Neyinize güvendiniz?
Neden olmasınAma 1 kere ilişkiden hemen oluyor mu öyle
yumurtlama gününe denk geldiyse olabilir neden olmasın?Ama 1 kere ilişkiden hemen oluyor mu öyle
Adetim olalı 2 hafta oldu ve adetime de 2 hafta kaldı sizce yumurtlama dönemi mi ?yumurtlama gününe denk geldiyse olabilir neden olmasın?
öyle 3 günde belli olmaz hemen, regl beklemek zorundasınız.
Valla her bebek 1 ilişkiden oluyor inanır mısınızAma 1 kere ilişkiden hemen oluyor mu öyle
Evet yumurtlama dönemi büyük ihtimalleAdetim olalı 2 hafta oldu ve adetime de 2 hafta kaldı sizce yumurtlama dönemi mi ?
Benim yogunluk yumurtlamam o donemler oluyo.Adetim olalı 2 hafta oldu ve adetime de 2 hafta kaldı sizce yumurtlama dönemi mi ?
Valla her bebek 1 ilişkiden oluyor inanır mısınız
Hissedilir mi peki sizce daha belirtiler ortaya çıkmadanValla her bebek 1 ilişkiden oluyor inanır mısınız
3 günde hissedilmez daha döllenme aşamasında olduğu için ama ertesi gün hapı 5 gün kullanılabiliyorHissedilir mi peki sizce daha belirtiler ortaya çıkmadan
genele bakıldığında evet yumurtlama o günler olabilir. mesela ben reglim biter bitmez yumurtlama oluyor. ama sizinki ne zamandır bilemeyiz. kaç gün geçti ilişkinin üzerinden?Adetim olalı 2 hafta oldu ve adetime de 2 hafta kaldı sizce yumurtlama dönemi mi ?
İlişkiden sonraki 4. Gün bugüngenele bakıldığında evet yumurtlama o günler olabilir. mesela ben reglim biter bitmez yumurtlama oluyor. ama sizinki ne zamandır bilemeyiz. kaç gün geçti ilişkinin üzerinden?
bide böyle stres olursanız regl zaten gecikir kısır döngüye girersiniz.
Yumurtlama olunca kesin olur diye bir şey var mı pekiİlişkiden sonraki 4. Gün bugün
Kusunca etkisi nasıl gidiyor ki hemen midede erimiyor mu ilaçArkasına bi daha almalisiniz
5. güne kadar alabilirsiniz ertesi gün hapını, bi tane daha için o zaman.İlişkiden sonraki 4. Gün bugün
Malesef kusunca , ishal olunca etkisi gidiyorKusunca etkisi nasıl gidiyor ki hemen midede erimiyor mu ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?