• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

berna613

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
9
0
1
21
1F2B2CE6-D7A2-4F33-9EA2-91FCB8D9AB8E.jpeg

Arkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu düşünüyorum bir anda karnım bu kadar büyüdü adet geçen ay oldum ve Şuan çok kasılmalarım var Sizce normal mi?
Kasılma başladı ise doğurursun 🫠

Doktora mı gitsen acaba

Dalga mı geçiyosun?
Bir aralıkta yaşının küçük ve hamile olduğunu söylediğin konu açmışsın sonra silmeye çalışmışsın, sonra takmışsın hamile miyim diye konulara.
Ne saçmalıyosun?

Bacım hamile olmaya takmışsın heralde eski mesajlarına baktım, doktora git, kan testi vermeyi de biliyorsun ver mesela. Göbeği olan her insan gebe olsa etraf çocuktan geçilmezdi

Bacım hamile olmaya takmışsın heralde eski mesajlarına baktım, doktora git, kan testi vermeyi de biliyorsun ver mesela. Göbeği olan her insan gebe olsa etraf çocuktan geçilmezdi
Böyle bir hastalık vardı galıba o aklıma geldı kişinin kendını hamıle sanması ve karnın buyumesı çok ilginç gelmıstı bana 😅

Vallaha bende hamile de şaka yapiyor sandım. Hamile değil sanırım çözemedim 😂
Sitenin IQ seviyesi gerçekten çok uçlarda. Glutene alerjim var. Benim karnım da böyle oluyor kek börek makarna gömdüğümde. Hatta şuan bile bu şişkinliğim var. Bebek düşünmeme rağmen böyle bir düşünceye girmiyorum. Çok ilginç bir kafa. Sahibine hayırlı olsun ne diyelim.

Back