Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu düşünüyorum bir anda karnım bu kadar büyüdü adet geçen ay oldum ve Şuan çok kasılmalarım var Sizce normal mi?
Gözümdeki ultrasonu açacağım hemen, bi sn bekleticem az uzun sürebilirArkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu düşünüyorum bir anda karnım bu kadar büyüdü adet geçen ay oldum ve Şuan çok kasılmalarım var Sizce normal mi?
Kasılma başladı ise doğurursunArkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu düşünüyorum bir anda karnım bu kadar büyüdü adet geçen ay oldum ve Şuan çok kasılmalarım var Sizce normal mi?
Dalga mı geciyorsunuz?Arkadaşlar merhaba ben hamile olduğumu düşünüyorum bir anda karnım bu kadar büyüdü adet geçen ay oldum ve Şuan çok kasılmalarım var Sizce normal mi?
4 aylık var cinsiyet erkek hayırlı olsun
Ee yanı canı sıkılmış şişko ya bahane buluyorDalga mı geciyorsunuz?
4ten büyük 5e gircem bende boyle karın yok4 aylık var cinsiyet erkek hayırlı olsun![]()
Böyle bir hastalık vardı galıba o aklıma geldı kişinin kendını hamıle sanması ve karnın buyumesı çok ilginç gelmıstı banaBacım hamile olmaya takmışsın heralde eski mesajlarına baktım, doktora git, kan testi vermeyi de biliyorsun ver mesela. Göbeği olan her insan gebe olsa etraf çocuktan geçilmezdi
Vallaha bende hamile de şaka yapiyor sandım. Hamile değil sanırım çözemedimYemin ederim şaka yapıyosun sandım. Umarım şaka yapıyosundur ya
Sitenin IQ seviyesi gerçekten çok uçlarda. Glutene alerjim var. Benim karnım da böyle oluyor kek börek makarna gömdüğümde. Hatta şuan bile bu şişkinliğim var. Bebek düşünmeme rağmen böyle bir düşünceye girmiyorum. Çok ilginç bir kafa. Sahibine hayırlı olsun ne diyelim.Vallaha bende hamile de şaka yapiyor sandım. Hamile değil sanırım çözemedim![]()