- 6 Mayıs 2024
- 10
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi balindalin
3 Mayıs'ta korunmamışsınız öncelikle.
Ella ara kanama ve gecikme yapabilir
Yumurtlama gününüzde şans daha fazla ama onun dışındaki günlerde 0 değil. O yüzden tabii ki var korunmadığınız için. Yine de ella etkisidir diye düşünüyorumhamile olma ihtimalim var mıdır sizce?
Olabilirhamile olma ihtimalim var mıdır sizce?
ellanın etkisi olamaz mı? hamilelik şu an için en korktuğum şeylerden biri. yumurtlama döneminde değildim..Olabilir
Ellanin etkisi de olabilir ama hamilelik de olabilir. En korktugunuz konuda aldiginiz onlemler takdire sayan yalnizellanın etkisi olamaz mı? hamilelik şu an için en korktuğum şeylerden biri. yumurtlama döneminde değildim..
en erken ne zaman hamilelik testi yapabilirim?Ellanin etkisi de olabilir ama hamilelik de olabilir. En korktugunuz konuda aldiginiz onlemler takdire sayan yalniz
13-14 mayistan sonraen erken ne zaman hamilelik testi yapabilirim?
bir şey daha soracağım. benim bu kanamam 4 mayıstan beri var, reglime de 4 gün var bayağı korkuyorum test alsam bugün bir siliklik bile olmaz mı?13-14 mayistan sonra
Belli olmayabilirbir şey daha soracağım. benim bu kanamam 4 mayıstan beri var, reglime de 4 gün var bayağı korkuyorum test alsam bugün bir siliklik bile olmaz mı?
ilişkiden bir gün sonra gelen kanamanın yerleşme olması imkansız di mi? Benim o günden beri geliyor. Biraz saçma geliyor hamile olma ihtimalim düşündükçe fakat ne olur ne olmaz.Belli olmayabilir
size de sormak istiyorum. bu bahsettiğim kanama ilişkiden bir gün sonra başladı. Yerleşme kanaması olma ihtimali düşük değil mi? Bir günde yumurtlama döneminde değilken döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.Yumurtlama gününüzde şans daha fazla ama onun dışındaki günlerde 0 değil. O yüzden tabii ki var korunmadığınız için. Yine de ella etkisidir diye düşünüyorum
Yumurtlama döneminde şans yüksek sadece onu yine belirteyim, diğer günlerde de hamile kalınabilir. Ama hayır 1 günde yerleşme kanaması olmaz tahriş vs olmuştursize de sormak istiyorum. bu bahsettiğim kanama ilişkiden bir gün sonra başladı. Yerleşme kanaması olma ihtimali düşük değil mi? Bir günde yumurtlama döneminde değilken döllenme olmaz diye düşünüyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Ellayı kullanalı bugün itibari ile bir hafta geçti. Sabah uyandığımda yine kahverengi akıntı vardı sonra yine kesildi. Bu akıntı dediğim gibi 4 mayıstan beri devam ediyor. Umarım regl olurum tek dileğim bu.Yumurtlama döneminde şans yüksek sadece onu yine belirteyim, diğer günlerde de hamile kalınabilir. Ama hayır 1 günde yerleşme kanaması olmaz tahriş vs olmuştur
ilaç etkiis de olabilir bence stres yapmayın akışına bırakın dediğim gibi gebelik öyle kolay olmuyorEllayı kullanalı bugün itibari ile bir hafta geçti. Sabah uyandığımda yine kahverengi akıntı vardı sonra yine kesildi. Bu akıntı dediğim gibi 4 mayıstan beri devam ediyor. Umarım regl olurum tek dileğim bu.
merhaba reglime daha dört gün var ama erken test denedim negatif çıktı bu şekilde. Doğruluk payı kaçtır?gebelik öyle kolay olmuyor bence stres yapmayın stres ve korkudan kaynaklı olmuştur.
3 mayısta da korunmamışsınız geri çekilme bir korunma yöntemi değil korunma yöntemlerini araştırın lütfen. Ella döngünüzü mahveder normalmerhaba ben bir mayısta nişanlımla bi cinsel birliktelik yaşadım, içe boşalma olmamasına rağmen Ella kullandım. 3 mayısta bir kere yaşadık ve dışa boşalma ile korunduk. reglim 12 mayıs olarak gözüküyor uygulamamda fakat kahverengi bir akıntım var. 3 mayıs yumurtlama günüm değildi. daha regl olmadım fakat korkuyorum. kanamayı araştırdım ya haptan ya da yerleşme kanaması olmasından korkuyorum. sizce hamile olabilir miyim?
doğrudur kız stres yapma gebelik yok kafana takma korku dah çok strese sokar senimerhaba reglime daha dört gün var ama erken test denedim negatif çıktı bu şekilde. Doğruluk payı kaçtır?