hamile miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cemre493

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
3
0
25
reglimden tam bir hafta önce ilişkiye girdim ilişkide sağlam olduğundan emin olduğumuz bir kondomla korunduk yine de ne olur ne olmaz kondom dahi olsa eşimin içimde boşalmasına izin vermedim çünkü hamile kalmak istemiyorum ilişkiden sonra kondomu yıkayıp su doldurduk yetmedi şişirdik ama bir patlak yoktu şuan reglim 10 gün gecikti ve hamilelik mi yoksa regl belirtilerim mi var anlayamıyorum göğüs ağrısı hafif bir kasık ağrısı ve şişkinliğim var (17 ocakta ilişki gerçekleşti 24 ocakta regl olmam gerekiyordu şuan 3 şubat hala olmadım) başka bir ilişkiden hamile kalma ihtimalım olduğunu düşünmüyorum çünkü bundan önce sadece 1- 2 ilişki daha yaşadım onlarda da aynı şekilde korundum ve reglim sorunsuz gerçekleşiyordu ki hamile kalsaydım da şuana kadar anlaşılırdı 1- 2 ay geçti üzerlerinden. reglimin başlama tarihine yakın bol bol sivilcelendim her reglimde olan bir şeydi bu ama sivilcelerim geçti hala regl olamadım ayrıca çok suzuz kaldım düzensiz beslendim ve çok stres yaptım bunlar gecikmeye sebep olur diyorlar ama bu gecikmenin kaç gün olması normal bilmiyorum nolur aydınlatın beni hamile kalmak istemiyorum ve test önermeyin lütfen

En iyi cevap
Hamile olduğunuzu zannetmiyorum strese bağlı bişey olabilir veya bazen regl düzensizliği de olabiliyor. Ama kan testi verin derim bu şekilde stres yapmaktansa kaninizda bir absürtlük bile varsa çıkar
Hamile olduğunuzu zannetmiyorum strese bağlı bişey olabilir veya bazen regl düzensizliği de olabiliyor. Ama kan testi verin derim bu şekilde stres yapmaktansa kaninizda bir absürtlük bile varsa çıkar

En iyi cevap
kızlar bugün adet günüm olmadım dün kaset testle erken gebelik testi yaptım kaset 15 dakika sonra böyle oldu sizce bir şey var mı?
33DE5376-9D0B-4483-BBFC-57D9327B96F0.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X