Öyle mi çok sevindim bakalım inşallah çıkar bir an önce sonuçlarE nabız uygulamasından sonuçlarını görebilirsin aslında beklemeye gerek kalmaz
Akşam üstü bak sonuçlarına bizi de haberdar etmeyi unutmaÖyle mi çok sevindim bakalım inşallah çıkar bir an önce sonuçlar
Ayyy hadi inşallah kendimden çok senin için daha çok heyecanlandımİnşallah ya çok umutlandim güzel haberlerini vercem inşallah
Sonuçlar çıkar çıkmaz haber veririm olumlu ya da olumsuzAkşam üstü bak sonuçlarına bizi de haberdar etmeyi unutma
Senin kaç gün var regline canım? Benim 6 gün var çok erken diye yapmadım henüzSonuçlar çıkar çıkmaz haber veririm olumlu ya da olumsuz
27 gün geçti adet olmadım hala canımSenin kaç gün var regline canım? Benim 6 gün var çok erken diye yapmadım henüz
Canım leke tarzında mı kanaman var ve kahverengi mi geliyorKızlar gecikmenin 16. gününde yani bugün tuvalette kanamam başladı şükür ama az geliyor yavaştan artar mı? Bu hamile olmadığım anlamına mı gelir kaset test 9. günde negatif çıkmıştı?
İç çamaşırında biraz kahve tuvalete kırmızı olarak aktı böyle başladıCanım leke tarzında mı kanaman var ve kahverengi mi geliyor
Adet olacaksın belkide canım sökülemediğin için öyle oluyordur daha önce bana da öyle olduİç çamaşırında biraz kahve tuvalete kırmızı olarak aktı böyle başladı
adettir ya muhtemelen ben zaten hamilelik şu an düşünmüyorum mutlu oldum bu duruma ama isteyen herkese nasip olur umarımmAdet olacaksın belkide canım sökülemediğin için öyle oluyordur daha önce bana da öyle oldu
Aminnn inşallah sende istediğin zaman nasip olur inşallah canımadettir ya muhtemelen ben zaten hamilelik şu an düşünmüyorum mutlu oldum bu duruma ama isteyen herkese nasip olur umarımm
Baya yoğunlaştı normal regl kıvamına geldi ağrımda çok tamamen oldum anlaşılanAminnn inşallah sende istediğin zaman nasip olur inşallah canım
Hakkında hayırlısı olsun canım benim regl olmamak da kötü Allahtan olmuşsunBaya yoğunlaştı normal regl kıvamına geldi ağrımda çok tamamen oldum anlaşılan
Yinede senden hayırlı haberler bekliyorum inşallahHakkında hayırlısı olsun canım benim regl olmamak da kötü Allahtan olmuşsun
Canımm naptın çıktı mı sonucunE nabıza düşmemiş hala
Beta HCG 86 çıktı nasıl sizceAyyy hadi inşallah kendimden çok senin için daha çok heyecanlandım
Ay inşallah canım çok saol ama daha sonuçlar çıkmamışYinede senden hayırlı haberler bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?