• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Yarın sağlık ocağında kan vereceğim inşallah hamileyimdir lütfen bol bol dua edin hamileyimdir 🥰🥰
Hastaneye git direk acile mide bulantım çok fazla kustum de yaparlar test sağlık ocağı bana güvenli gelmiyor

Hastaneye git direk acile mide bulantım çok fazla kustum de yaparlar test sağlık ocağı bana güvenli gelmiyor
Acilde yapmıyorlarmış artık öyle söyledi doktor bende acilde yapıldığını biliyordum ama öyle söyledi şaşırdım

Ayyy inşallah güzel haberlerle dönersin merakla bekliyor olacağız 🥰🥰
Aminnn inşallah canım çok saol bugün sonunda kan verdim sağlık ocağında pazartesi çıkarmış sonuçlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim🥹

Bugün artık yaptırabildin miii?? Ben bile aşırı meraklandım canım inşallah hayırlı haberler olur.
Aminnn inşallah canım çok teşekkür ederim evet sonunda yaptırdım sağlık ocağında pazartesi sonuçlar çıkar dedi doktor e nabızdan öğrenemez miyim ben o güne kadar meraktan çatlarım 🥹

Aminnn inşallah canım çok saol bugün sonunda kan verdim sağlık ocağında pazartesi çıkarmış sonuçlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim🥹
Yaa senin yerine ben sabırsızlanıyorum inşallah Allah hayırlı bi kapı açar sana ❤❤

Aminnn inşallah canım çok teşekkür ederim evet sonunda yaptırdım sağlık ocağında pazartesi sonuçlar çıkar dedi doktor e nabızdan öğrenemez miyim ben o güne kadar meraktan çatlarım 🥹
Öğleden sonra çıkma ihtimali var izlemede kal.

IMG_20231124_123412.jpg

Var mıdır ?

Back