Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 29 eylülde adet olmuştum20 gün gecikti
Kan verdiniz mi sonuç nedirEn son 29 eylülde adet olmuştum
Hayır maalesef veremedim ama tekrar idrar testi yaptım silik çizgi var gibi ama emin olamadımKan verdiniz mi sonuç nedir
Sizce hamilelik var mı
Aynen kan vereyim içim rahat etsin hem ona göre dikkat edeyim inşallah vardırYok görünüyor maalesef ama yinede kan testi yaptırın içiniz rahat etsin
Aminnn cümlemize inşallahİnşallah Rabim gönlünüze göre versin
Yarın verecem bugün kan veremedimKan testi verdiniz mi?
Tamamdır sonuçtan lütfen haberdar edinnYarın verecem bugün kan veremedim![]()
Tamamdır haber veririmTamamdır sonuçtan lütfen haberdar edinn
İnşallah çıkarrr nedir son durum sonuç çıktı mıKızlar şuan hastaneye gidiyorum dua edin bana ne olur inşallah pozitif çıkar bu sefer![]()
Doktor herhangibir sorunun yok dedi ultrasondan baktı kese de görünmüyor dedi ama bebek küçükse ondan olabilir dedi yarın sabah kan ver ondan sonra konuşalım dedi yarına kaldı yaniİnşallah çıkarrr nedir son durum sonuç çıktı mı
Hayırlısı olsun ya yarın ola hayrolaDoktor herhangibir sorunun yok dedi ultrasondan baktı kese de görünmüyor dedi ama bebek küçükse ondan olabilir dedi yarın sabah kan ver ondan sonra konuşalım dedi yarına kaldı yani![]()
Vardır bunda da bir hayır bakalım inşallah vardır da bekleriz bir gün dahaHayırlısı olsun ya yarın ola hayrola