Lütfen acil teste bakar mısınızEki Görüntüle 3336424 Hamile miyim
Hayır çizgi göremedim benLütfen acil teste bakar mısınız
Evet bence hamilesinizEki Görüntüle 3336424 Hamile miyim
Hayır çizgi göremedim ben
İkinci çizgi orda çıkmaz normalde daha ortalarda olması lazım isterseniz sabah testi tekrarlayınBu ilk çizgi ilk belirdi 2 3 dakika sonra diğer çizgi belirdi
Yaa inşallah çok teşekkür ederim yarın kan testi vereceğim ama çok merak ediyorum şuanda uyuyamıyorum heyecandanEvet bence hamilesiniz
Evet bende öyle biliyorum ama dediğim gibi o işaretlediğim çizgi önce çıktı freely markası ilk defa bu markayı kullandımİkinci çizgi orda çıkmaz normalde daha ortalarda olması lazım isterseniz sabah testi tekrarlayın
Ama fotoğraf çekmeyi unuttum ve attım çöpe testiVe bir defa daha yaptım daha silik çıktı ama görünüyordu çizgi net
Canım sabaha az kaldı tekrarla sonuçta tekrarlıxanAma bozuk olduğunda daha farklı değil midir
Yarın sağlık ocağında kan vereceğim inşallah hamileyimdir lütfen bol bol dua edin hamileyimdirCanım sabaha az kaldı tekrarla sonuçta tekrarlıxan
Bir başka markanın testini de yaptım onda silik çıktı belirgindi de ama attım onu çöpe fotoğrafını çekmeyi unutmuşumÇizgiler birbirine okadar uzak çıkmaz. Bence değilsin testi tekrarla sen yinede
Eğer onda da silik gördüyseniz bence yarın kan verin orda kesin çıkarBir başka markanın testini de yaptım onda silik çıktı belirgindi de ama attım onu çöpe fotoğrafını çekmeyi unutmuşum
İnşallah canım ya çok istiyorum hamile kalmayı rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahEğer onda da silik gördüyseniz bence yarın kan verin orda kesin çıkar
Beklenen adet kaç gün geciktiYarın sağlık ocağında kan vereceğim inşallah hamileyimdir lütfen bol bol dua edin hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?