Yok ortadan asla kaybolmicak biri güveniyorum ailemden sadece babam bilmiyo o kişiyi yani annemle yemek yemiş etmiş kişi o konuda rahatımBen de iyiliğin için söylüyorım canım normalde biri sana “adet oldum ama hamile miyim sence” dese saçmalama olur mu öyle şey dersin ama bu durum seni ne kadar korkutmuş ki adet olman bile korkunu yenmene yetmemiş karşı tarafın umrunda bile değildir emin ol . O zevkine bakar Allah korusun hamile kalsan ya ortadan kaybolur ya da ne malum benden olduğu der iftira atar olan sana olur biraz silkelen diye söylüyorum bir ablan olarak
Şuan herşeyle o ilgileniyo kürtaj şu bu gerekirse hallederim diyo felan annene ben anlatırım ailenin karşısına çıkarım felan diyo gerekirseYok ortadan asla kaybolmicak biri güveniyorum ailemden sadece babam bilmiyo o kişiyi yani annemle yemek yemiş etmiş kişi o konuda rahatım
Kan testi versen rahatlarsin aslinda ama testde çikmiyorsa gebe diyilsindir yaniBen istemiyorum gebelik yani hamile olmak ben evli değilim sevgilimle yaşadım yaşım 17 aileminde haberinin olmasını istemiyorum düşük hapları felan kullansam kurtajda ailenin bilgisi felan gerek
EvetYeni mi öyrendin
Ertesi hapı adetinizin düzenini bozmuş hamile degisdir ilişkidenin üstünden bir aydan fazla geçmiş yani bu durumda hamile olmanız imkansızGeçen yazmıştım tekrar yazıyorum ve reglimden 9 gün geçti hala hasta olamadım temmuz 6 tıda ilişkiye girdik ayın 12 sinde hasta olmam gerekti olmadım ertesi gün hapı içtim ilişkinin 2 mi 3. Günü ve işe yaradımı bilmiyorum karnımda şişme var baya oda alt kısmında ve üstünde de sertleşmede var meme uclarım baya sertleşti ve memem büyüdü ağustos 9 da iki tane test yaptık ikiside negatif çıktı sizde hamile miyim
Gerçekten mi yani boşalma içede olma sadece korktuğumuz zevk suyundan felan hamile kalırsam diye korkuyorum bence haplardan dolayı düzensiz olmuştur değil miErtesi hapı adetinizin düzenini bozmuş hamile degisdir ilişkidenin üstünden bir aydan fazla geçmiş yani bu durumda hamile olmanız imkansız
Bosalma olmadiysa zaten sıkıntı olmaz strese girmeyin yinede. Bu birlikteliğin üstünden 12-13 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar zatenGerçekten mi yani boşalma içede olma sadece korktuğumuz zevk suyundan felan hamile kalırsam diye korkuyorum bence haplardan dolayı düzensiz olmuştur değil mi
22 gün geçti bi 14 günken iki tane yaptık ikiside negatif çıktıBosalma olmadiysa zaten sıkıntı olmaz strese girmeyin yinede. Bu birlikteliğin üstünden 12-13 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar zaten
Şimdi tekrar yaptım oda negatifBosalma olmadiysa zaten sıkıntı olmaz strese girmeyin yinede. Bu birlikteliğin üstünden 12-13 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar zaten
Hamile değil miyim ben o zaman yani haplardan dolayı gecikme olmuş korkmaya gerek yokŞimdi tekrar yaptım oda negatif
Tamam hamile degilsin22 gün geçti bi 14 günken iki tane yaptık ikiside negatif çıktı
Haplardan dolayı gecikme olmuş o zaman değil miTamam hamile degilsin
Kesin ve net hamile değilim değil miHaplardan dolayı gecikme olmuş o zaman değil mi
Yani kan testi bile yapsak negatif çıkarKesin ve net hamile değilim değil mi
ertesi gün hapının bi süre regl olmanızı engeller oldu mu ağrıdan kıvrandırır hem mükemmel bi icat hemde dünyanın en kötü ilacıGeçen yazmıştım tekrar yazıyorum ve reglimden 9 gün geçti hala hasta olamadım temmuz 6 tıda ilişkiye girdik ayın 12 sinde hasta olmam gerekti olmadım ertesi gün hapı içtim ilişkinin 2 mi 3. Günü ve işe yaradımı bilmiyorum karnımda şişme var baya oda alt kısmında ve üstünde de sertleşmede var meme uclarım baya sertleşti ve memem büyüdü ağustos 9 da iki tane test yaptık ikiside negatif çıktı sizde hamile miyim
Evet oldu sizce ne zaman regl olurumertesi gün hapının bi süre regl olmanızı engeller oldu mu ağrıdan kıvrandırır hem mükemmel bi icat hemde dünyanın en kötü ilacı
Kaçıncı kez söylemek lazım yani illa hamilesin mi diyelim anlamadım yani kaç kez sorunca ikna olacaksınHaplardan dolayı gecikme olmuş o zaman değil mi
Değilsin canım. Arkadaşların dediği gibi hamile olmak o kadar kolay bir şey değil. Ben 4 aylık evliyim daha, korunmuyoruz ama ben mesela henüz hamile değilim. O yüzden o kadar çok korunmadan devam eden ve bekleyen arkadaşlarımız var ki burda. Senin ilişkinin üzerinden 1 ay geçmiş,içe boşalma bile olmamış üzerine de hap almışsın. Değilsin. İçin rahat olsun,ama nacizane tavsiyem. Yapmayın,bu kadar sizi strese sokacak şeyleri, işin içinden çıkamayacağınız yollara girmeyin. Oldu ki hamile oldun,ailen öğrendi. Neler olurdu? Ne kadar üzülürlerdi.Kesin ve net hamile değilim değil mi
sonuç ne oldu var mı bir gelişme aynı durumu bende yaşıyorum şu anGeçen yazmıştım tekrar yazıyorum ve reglimden 9 gün geçti hala hasta olamadım temmuz 6 tıda ilişkiye girdik ayın 12 sinde hasta olmam gerekti olmadım ertesi gün hapı içtim ilişkinin 2 mi 3. Günü ve işe yaradımı bilmiyorum karnımda şişme var baya oda alt kısmında ve üstünde de sertleşmede var meme uclarım baya sertleşti ve memem büyüdü ağustos 9 da iki tane test yaptık ikiside negatif çıktı sizde hamile miyim