Hamile miyim

Yok ortadan asla kaybolmicak biri güveniyorum ailemden sadece babam bilmiyo o kişiyi yani annemle yemek yemiş etmiş kişi o konuda rahatım

Yok ortadan asla kaybolmicak biri güveniyorum ailemden sadece babam bilmiyo o kişiyi yani annemle yemek yemiş etmiş kişi o konuda rahatım
Şuan herşeyle o ilgileniyo kürtaj şu bu gerekirse hallederim diyo felan annene ben anlatırım ailenin karşısına çıkarım felan diyo gerekirse

Ben istemiyorum gebelik yani hamile olmak ben evli değilim sevgilimle yaşadım yaşım 17 aileminde haberinin olmasını istemiyorum düşük hapları felan kullansam kurtajda ailenin bilgisi felan gerek
Kan testi versen rahatlarsin aslinda ama testde çikmiyorsa gebe diyilsindir yani

Ertesi hapı adetinizin düzenini bozmuş hamile degisdir ilişkidenin üstünden bir aydan fazla geçmiş yani bu durumda hamile olmanız imkansız

Ertesi hapı adetinizin düzenini bozmuş hamile degisdir ilişkidenin üstünden bir aydan fazla geçmiş yani bu durumda hamile olmanız imkansız
Gerçekten mi yani boşalma içede olma sadece korktuğumuz zevk suyundan felan hamile kalırsam diye korkuyorum bence haplardan dolayı düzensiz olmuştur değil mi

Gerçekten mi yani boşalma içede olma sadece korktuğumuz zevk suyundan felan hamile kalırsam diye korkuyorum bence haplardan dolayı düzensiz olmuştur değil mi
Bosalma olmadiysa zaten sıkıntı olmaz strese girmeyin yinede. Bu birlikteliğin üstünden 12-13 gün geçtiyse test yapın varsa çıkar zaten

ertesi gün hapının bi süre regl olmanızı engeller oldu mu ağrıdan kıvrandırır hem mükemmel bi icat hemde dünyanın en kötü ilacı

Kesin ve net hamile değilim değil mi
Değilsin canım. Arkadaşların dediği gibi hamile olmak o kadar kolay bir şey değil. Ben 4 aylık evliyim daha, korunmuyoruz ama ben mesela henüz hamile değilim. O yüzden o kadar çok korunmadan devam eden ve bekleyen arkadaşlarımız var ki burda. Senin ilişkinin üzerinden 1 ay geçmiş,içe boşalma bile olmamış üzerine de hap almışsın. Değilsin. İçin rahat olsun,ama nacizane tavsiyem. Yapmayın,bu kadar sizi strese sokacak şeyleri, işin içinden çıkamayacağınız yollara girmeyin. Oldu ki hamile oldun,ailen öğrendi. Neler olurdu? Ne kadar üzülürlerdi.

sonuç ne oldu var mı bir gelişme aynı durumu bende yaşıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…