Hamile miyim?

Urkrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
31
6
1
27
Merhaba hanımlar, daha bugün adet günüm henüz adet olmadım. Bir tane kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden tekrardan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Gebelik testlerim henüz idrarda negatif çıkıyor. Adetim 1 2 gün geçerse kan vereceğim. Erken gebelik belirtilerinde kasık ağrısı dediğiniz sağ veya sol alt karın bölgesi mi oluyor? Sağ alt karnıma ara ara hafif bir sancı giriyor normal adet sancısından biraz farklı ama heveslenip üzülmek istemiyorum. Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi? Ya da gaz sancısı mı? Bilemedim

Son düzenleme:
Evet karnınızın altı oluyor, gaz sancısı karın altında olmaz

Cnm eczaneden test alıp bakabilirsin inşallah hamissindir vere biliyosan kan ver derim

Çok aferersiniz ama akıntı da katı bir şekilde geldi koyu beyaz renkte bilmiyorum artık

Evet hamilelik lerde oluyor bende olmuştu ilk haftalardan itibaren

Kendimden örnek vererek söyleyeyim, akıntı falan hep psikolojik kafanıza taktığınız için olabiliyor. Bana göre en önemli belirti göğüs ağrısı. Bence siz adetinizin gecikmesini bekleyin, erken gebelik testi daha önce sonuç verebiliyor ama geç döllenme de yaşanılabilir, en garanti adet tarihinizin geçmesini bekleyin. Şöyle bir olay da var adetinizi kendiniz geciktirebiliyorsunuz kafanıza taktığınız için ben çok yaşadım çünkü. İnşallah hamilesindir

Evet belki de kafama taktığım için normal rutin yaşamımda yaşadığım her şey dikkatimi çekiyor olabilir. Göğüs ağrısı yok ancak ben adet dönemimde de hiç göğüs ağrısı yaşamadım hayatım boyunca. Herkesin belirtisi farklı oluyor belki de. Bakalım yarın ya da pazartesi kan vermeye gideceğim eğer bir şey olmazsa:) Güzel dilekleriniz için teşekkürler

Bir önceki gebelikte kan testim 11 çıkmıştı, doktor değer çok düşük takip edelim demeye kalmadan akşamına regl oldum. Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum belki de. O dönemde yeni evliydim düşünmediğim için pek sarsmamıştı ama bir soru işareti de oluşturmuştu ister istemez bir sorun olabileceğine dair. Doktor bunun bir problem olmadığını söylemişti. Ama şu an tekrardan aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum. Allah isteyen herkese içinde de bana sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Yerleşme kanaması adet 1 gün geçtikten sonra olur mu, peçeteye beyaz akıntıyla birlikte çizgi halinde çok az kılcal kanamalar geldi

Yerleşme kanaması adet 1 gün geçtikten sonra olur mu, peçeteye beyaz akıntıyla birlikte çizgi halinde çok az kılcal kanamalar geldi
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adet gününden bir kaç gün önce oluyor

Büyük ihtimal adetin habercisi yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden önce oluşan birşeydir

Bu ise bende oldu çok az leke çok akıntıma karışık ovülasyon günümdn 2 gün önce olmuştu

Eklentiler

• 20230531_190643.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 20230531_190117.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 64
Hamilemiyim tek çizgi ama adetimi 12 gün geçtim midem bulanıyor ama kusmuyorum ara ara baş dönmelerim var aşırı iştahım kesildi anlamıyorum lütfen hamile olanlar bilgi verebilirmi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…