İnşallah gebeliktir. Bakalım hakkımızda hayırlısı teşekkür ederimEvet karnınızın altı oluyor, gaz sancısı karın altında olmaz
Şuana kadar yaptığım testler negatif çıktı kanı da adet 1 2 gün geçsin öyle vereyim dedimCnm eczaneden test alıp bakabilirsin inşallah hamissindir vere biliyosan kan ver derim
Olabilir hamilelik cnmmÇok aferersiniz ama akıntı da katı bir şekilde geldi koyu beyaz renkte bilmiyorum artık
İnşallah sizde de mi öyle olmuştu akıntıOlabilir hamilelik cnmm
Umutlandırdınız beni, inşallah öyledirEvet hamilelik lerde oluyor bende olmuştu ilk haftalardan itibaren
Evet belki de kafama taktığım için normal rutin yaşamımda yaşadığım her şey dikkatimi çekiyor olabilir. Göğüs ağrısı yok ancak ben adet dönemimde de hiç göğüs ağrısı yaşamadım hayatım boyunca. Herkesin belirtisi farklı oluyor belki de. Bakalım yarın ya da pazartesi kan vermeye gideceğim eğer bir şey olmazsa:) Güzel dilekleriniz için teşekkürlerKendimden örnek vererek söyleyeyim, akıntı falan hep psikolojik kafanıza taktığınız için olabiliyor. Bana göre en önemli belirti göğüs ağrısı. Bence siz adetinizin gecikmesini bekleyin, erken gebelik testi daha önce sonuç verebiliyor ama geç döllenme de yaşanılabilir, en garanti adet tarihinizin geçmesini bekleyin. Şöyle bir olay da var adetinizi kendiniz geciktirebiliyorsunuz kafanıza taktığınız için ben çok yaşadım çünkü. İnşallah hamilesindir
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adet gününden bir kaç gün önce oluyorYerleşme kanaması adet 1 gün geçtikten sonra olur mu, peçeteye beyaz akıntıyla birlikte çizgi halinde çok az kılcal kanamalar geldi
Büyük ihtimal adetin habercisi yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden önce oluşan birşeydirYerleşme kanaması adet 1 gün geçtikten sonra olur mu, peçeteye beyaz akıntıyla birlikte çizgi halinde çok az kılcal kanamalar geldi
Bu ise bende oldu çok az leke çok akıntıma karışık ovülasyon günümdn 2 gün önce olmuştuYerleşme kanaması adet 1 gün geçtikten sonra olur mu, peçeteye beyaz akıntıyla birlikte çizgi halinde çok az kılcal kanamalar geldi
Merhaba hanımlar, daha bugün adet günüm henüz adet olmadım. Bir tane kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden tekrardan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Gebelik testlerim henüz idrarda negatif çıkıyor. Adetim 1 2 gün geçerse kan vereceğim. Erken gebelik belirtilerinde kasık ağrısı dediğiniz sağ veya sol alt karın bölgesi mi oluyor? Sağ alt karnıma ara ara hafif bir sancı giriyor normal adet sancısından biraz farklı ama heveslenip üzülmek istemiyorum. Lütfen bilenler yardımcı olabilir mi? Ya da gaz sancısı mı? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?