• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
23
26
Merhaba sizlere bir sorum olacaktı regl gibi kanama yaşadım uzun sürdü ama çok az geldi bu kanamanın 5-6.gününde gebelik kan testi verdim negatif çıktı ama reglden sonra akıntım kasık ağrılarım baş dönmelerim oluyor bu arada kan testi verdiğimde ilişkiden 24 gün geçmişti içim rahat etmediği için 2 günde bir gebelik testi yapıyorum şuan ilişkiden 51 gün geçti ve idrar gebelik testlerimin hepsi negatif çıktı bi sonraki reglim geldi ama olamadım şuan hamile olma ihtimalim var mı

Her yere yazdiniz cevaplar verildi, regl olmussunuz testler negatif neden hala hamilelik ihtimali dusunuyorsunuz ben anlayamadim takilmayin gebelik istiyorsaniz onunuzdeki aylara odaklanin

Her yere yazdiniz cevaplar verildi, regl olmussunuz testler negatif neden hala hamilelik ihtimali dusunuyorsunuz ben anlayamadim takilmayin gebelik istiyorsaniz onunuzdeki aylara odaklanin
Regl olduğumdan emin değilim çok az geldi çünkü ondan dolayı şüpheye düştüm yerleşme kanaması gibiydi

Kesinlikle hamile değilsiniz olsaydiniz 2 aylık hamile olurdunuz o testlerde de kıpkırmızı iki çizgi çıkardı kanda da negatif çıkmış hamile değilsiniz. Kanınızın az olması da hormonal yada başka sebeplerden kaynaklanmıştır. Örneğin prolaktin süt hormonu yüksekliği adet kanamasını azaltır. Yerleşme kanamasının rengi de kırmızı olmaz ya çok açık pembedir ya da kahverengi o da Damla damla gelir. Adet olur gibi olmaz.

Back