Hanımlar bir sorum olacak erkek arkadaşımla bir ilişkimiz oldu ertesi gün hapı kullandım ama 10 gün sonra kanamam oldu kahverengi kırmızı ara kanama gibiydi kan testine gittim çıkmadı 3 kere idrar testi yaptım çıkmadı şimdi de regl ağrısı çekiyorum ama 2 gün gecikti acaba hamile miyim yoksa ara kanamadan dolayı gecikmiş olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim!!
- Konu Sahibi Mehtap55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Birkaç gün daha bekleyebilirsin benceYarın tekrar test yapmalı mıyım sizce
- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
Gerek yok olsa çıkardı çoktan 3idrar testi 1kan testi +ertesi gün hapı. Stres yaptığınız için gecikmiş olabilir bekleyin gelecektir adetYarın tekrar test yapmalı mıyım sizce
- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 23
- 27
- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 33
Aktarda marketlerde pakette satılıyor. Bir şu bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı kadar koyup bir süre bekle dinlensın sonra iç. Günde bir kere. Tadı kötü ama söyleyeyim. :)Eczanelerden ulaşabilir miyim Dr mu yazması gerekiyor
- 19 Nisan 2022
- 11
- 4
- 1
- 26
ertesi gün hapı gecikme yapıyor, testleriniz de negatif çıkmış zaten gebelik olsaydı çoktan çıkardı stres yapmayınHala regl olamıyorum bitki çayları pek fayda etmedi karnım çok şiş ve sert sivilcekenme ye de başladım ama çok korkuyorum daha önce başına gelen hç olmadı mu lütfen yardım edin bana ya
- 23 Nisan 2022
- 74
- 24
- 3
İlk olarak bende bu ay içerisinde ella hap kullandım tam 1 ay önce her neyse regl olucam mı olmayacak mıyım deliriyordum kendi kendime resmen 2 hafta sonra reglim 3 gün gecikince el attım hemen olaya çünkü balon gibi şişmiştim ve göğüslerim çok ağrıyordu hemen alt karnıma sıcak su torbası yerleştirdim birde kekik çayı içtim 2-3 bardak ve hop sabahına regl oldum regl olmadan önceki süreç çok stresli geçiyor hap+stres ekstra geciktiriyor biraz sakin ol ve dediklerimi dene regl olacaksın belli ama stresinden dolayı sökülmüyor reglin