Hamile miyim?

seln05

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
69
10
18
26
Öncelikle merhaba uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyordum son paketimi düzensiz kullandım hatta unuttum içmeyi son reglimi 13 martta başladı 5 gün sürdü her ay 28 günde hapın düzeninden dolayı erkek arkadaşımla reglimin bitiminden sonra ki hapa başlamadan önceki gün korumasız ilişki yaşadık yumurta yoktur düşüncesiyle fakat daha sonra 26 sında ayın ben ilacı unuttum ve yine ilişki oldu daha sonra 26 27 kasıklarımda ağrı başladı halen devam ediyor ve 27de aşırı akıntım oldu ped dahi kulladım ayın 29gibi hapı diğer evde unuttum içemedim ertesi gün kanamam oldu fakat rengi pedde bile kahverengi oldu daha önce unuttuğumda böyle bir şey yaşamamıştım 26sı doğurganlık yüksek olan günmüş şuan reglime 6 gün var ama ben 27 bu güne kadar kasıklarımda ağrı var ve şişlik var her sabah bu şekilde sanki öğlene regli olucak gibi sizce hamilelik belirtisi mi?

çok pardonda a çocukmusunuz siz yaaa

bu kadar düzensiz hap kullanıp hamıle kalmazsan şaşarım ,
Düzenli hep kullandım covid geçirdik birlikte sürekli iş halinde oluncada saatini kaçırdım son zamanlar isteyerek yapmadım çünkü aile problemleri iş derken herşey karıştı bide benim psikolojimi düşünün.

Tedt yapmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…